Kanske borde...

tala om att jag har lämmnat in min telefon på lagning. Kansle någon av er som ringt eller messat utan att få svar...i sånna fall ber jag om ursäkt men detta är anledningen.  Hoppas på att få tillbaka den till veckan...helt sjukt vad beroende man är av att ha en mobiltelefon. Allt blev betydligt mycket mer krångligt utan telefon...

Ikväll har Oskar och jag en mys kväll...jag är fortf trött efter jobbandet, Henke är och tittar på hockey hos Tommy.


Mitt lilla hjärta som älskar tvättrådslappar... =)

Jobb å jobb å ännu mera jobb...

Jag jobbar natten torsdag och fredag. På op så får vi sova på natten om det inte finns något att göra...men så enkelt kommer jag inte undan... Inatt jobbade vi i ca 11 timmar på raken innan vi gick och la oss runt 04.30 tiden. Härligt tänkte jag, nu har jag tjänat lite pengar och hinner sova en stund innan jag ska hem till grabbarnagrus. Skulle inte tänkt så...för ca 1 timme senare så var det bra att kliva upp och jobba! Känns ungefär som om man är onykter när man blir tvungen att kliva upp sådär....inte kul! =(
Så idag har jag bara slappat, slöat och sovit och snart är det dax att jobba igen. Vi skulle egentligen åkt och badat på Alnöbadet igår eller idag men igår toksnöade det och idag har jag varit för trött...blir nytt försök nästa vecka. =)

Henke är ju hemma med Oskar nuförtiden och han fotar jättemycket så att jag inte ska missa nåt. Här kommer lite nya kort...


Vi har en liten klädtjuv i familjen....=)


Aja baja säger mamma!!


Nu ska jag försöka snabbsova lite....

Hej Svejs

Säkert ska det vara!

Idag har vi varit på IKEA och shoppat loss. Säketrhetsprylar som petskydd, lådlås och så slank det bla ner en pyjamas till Oskar.  Så ikväll ska hela lgh säkras och petskyddas så att lilleman inte kan göra sig illa. =)

Henke har varit och pimplat med Tommy idag, resultatet blev en röding. Mycket stolt pappa som kom hem på em. =) Den som vill kan ju läsa mer här.


Oskar spelade piano med farmor härrom dagen...=)

Nu ska vi pyssla...

Hej Svejs.


Mammans lilla badpojke!

Idag har vi varit och badat. Det gick jättebra, Oskar tyckte att det var väldigt spännande. Lite kallt blev det efter en stund men inget grin. =)




Efter badet blev det lunch för Oskar i fiket och fika för mamman och pappan. =)

Han blev helt slut av badningen...somnade i bilen och har nu sovit i snart 2 timmar... Det är inte så lätt när man är liten  ♥♥♥♥♥♥


Nu ska jag åka och handla lite....Henke ska åka och pimpla imorgon så det ska inhandlas lite fika tills dess och middag ikväll, tänkte prova ett laxrecept jag fick på jobbet igår.

Kram kram

Händelserik vecka....

Bättre sent än aldrig kanske man kan säga... Har tyvärr inte alls haft ork eller lust att få till ett inlägg i veckan, även fast det har hänt en hel del. =)

Vi börjar från början...

Oskar kryper nu...eller vad jag ska kalla det. =) Han ålar hasar/ kryper fram numer, han är såååå duktig å jag är väldigt stolt!! =) Så nu är det passning av lille herrn hela tiden, emellanåt går det ganska snabbt för honom...=)



Oskar i krypartagen...


Tisdag var jag ledig från jobbet och då fick vi besök av mina föräldrar, på onsdag var Henrik N och Alvin hit och hälsade på Henke och Oskar.



Oskar med mormor & morfar.



Alvin gosar med Walle......& pussar lite på tv:n.


Annars rullar det på med jobb för mig... Det gick nästan otäckt snabbt att komma tillbaka. Tråkigt är bara att det är så otroligt oroligt på sjukhuset överlag...ingen vet någonting om vad som kommer att hända eller hur många som får jobba kvar. Inte kul alls!! =(



Lite kvällsmys i soffan...

Igår var jag och shoppade badbyxa till Oskar. =) Vi sak nämligen göra premiärbesöket på badet imorgon! Mycket spännande ska det bli!!!! Återkommmer med bilder....

Oskar har också börjat tycka att det är väldigt spännande med mattallriken...väldigt mysigt att gegga med maten. Måste införskaffa en "haklapp" med ärmar. =)



Nu ska jag fortsätta att mysa med Henke....han har gjort jättegod ost och skinkpaj och till det fick jag ett gott glas rött.

Må så gott alla!

Sharksuite & clogs.

Har ju glömt att berätta om resultatet av mitt streckkods samlande. Jag har samlat Nestles streckkoder ett tag och skickade in dom för nån vecka sedan. Jag valde som premie en "baddress" som heter sharksuite till Oskar. Den har spf + 50 så den blir jättebra till sommaren, den kostar en del så att få den gratis skadade absolut inte!!! =)
Sen har jag beställt nya jobbdskor. Det blev ett par clogs från Dockstaskor. Fick dom i fredags och jag är jättenöjd!!!



Oskars dress...


Mina nya skor...


Hej hej igen...

80-tals fest!!

Igår var det party!! Familjen Micha hade 80-tals fest. Det blev ett superduperpartaj!! =)
Kan säga att jag var vääääldigt trött idag... Oskar har sovit hos farmor och farfar i natt. Det var Oskars allra första övernattning och det hade gått jättebra. De hade bla badat och busat i massor. Det kändes så tomt hemma när vi vaknade idag och lillgubben inte fanns där... så när han kom hem på em var han mycket efterlängtad!! <3


         


Nu är det middagsdax för lillälsklingen...

Hej Svejs! 

Å lillgubben har så mycket viktigt att berätta...

Oskar bara "pratar"  å "pratar" med mig när jag kommer hem på kvällarna! Förstår inte riktigt vad han säger men han är såååå söt min lilla älskling. =) Han har tydligen en period nu då han är extremt klåfingrig och väldigt "pratig"...han låter och fixar omkring sig hela tiden säger Henke! =)

Lite bilder från dagen...





Nu blir det te, nybakt bröd och mys!

Må så gott!

Henrics första vecka som pappaledig...

har gått jättebra! =)
Inte för att jag trodde ngt annat heller...=) Dom har bla varit och hälsat på farmor och farafar och varit på toys´r´us för att köpa en liten present till Alva som fyllt 3 år. Vi skulle ha åkt till fam Micha igårkväll men jag har beredskap i helgen och fick jobba till kl 21 så vi tar fam Michas på söndag istället. Alva ringde själv till Henke igår och frågade när han skulle komma så nu har han lovat hennne att vi kommer på söndag. Hon är så söt lill Alva! =)

Själv så jobbar jag på och det är nästan lite otäckt vad snabbt det går att komma tillbaka till jobbet...den stora skillnaden nu är att det inte går lika snabbt när jag ska göra nåt...jag måste liksom "tänka" när jag ska göra nåt men annars känns det som förut. Lite skrämmande....=)

Och så måste jag bara....TACKA PIA FÖR GÅRDAGENS HJÄLTEINSATS!!! Tack såååå mycket gumman! =)

Här kommer lite bilder som Henke knäppt under veckan....




Har inte hört något från jobbet och nu är det lunchdax!

Kramar till er alla!!

1:a dagen på jobbet avklarad & GRATTIS morfarn!! =)

1:a dagen avklarad och det gick jättebra!! =) Jag är supertrött, ont i fötterna och trött i ryggen men vad gör väl det när det gick så bra! Nya friska tag imorgonbitti! Det har gått jättebra för Henric och Oskar idag också förutom att vi skulle egentligen åka till familjen Micha när jag slutade jobbet men Henke har blivit sjuk, fått feber och jätteont i huvudet så nu ligger han och sover för natten med Oskar. Får se hur det blir imorgon men med lite tur så kan Henke åka till Eva och KG runt lunch så får Oskar vara med farmor och Henke vila...=)

Eftersom jag blev oväntat solo måste jag ju bara hitta på något att göra...men jag kan inte komma på något speciellt...får se vad det blir. =)

Idag var det morfarns födelsedag så Oskar och jag ringde och sa grattis när jag kom hem ikväll. Lite farbröder och fastrar har varit hos dom och grattat. Vår plan är att åka dit på lördag men vi får se hur det blir om Henke orkar och hur kallt det är. Idag har dom haft 32 minusgrader, så kallt att deras bil inte startade.
Liiite väl kallt för min del så vi får se hur det blir med den trippen.  Pratade ikväll med Jossan som är i Duved och där är det också över 30 grader kallt.... Jag tror aldrig jag upplevt sån här kyla så här länge förut... Helt sjukt!!!
 

Morfarn & Oskar öppnar julklappar...

Nu ska jag göra lite kaffe å kika en stund på tv...

Hej Svejs!

Hua....va jag gruvar mig.....

Nu har jag bara 1 dag kvar av min ledighet med Oskar! En smula separationsångest har gjort sig till känna kan jag erkänna...gruvsamt att börja jobba igen...tidiga mornar å ingen Oskar på dagarna...=( Som tur är får jag  pussa å krama på honom hur myyycket jag vill på kvällarna å helgerna!!! Mammas lilla sötplutt! ♥♥♥

Igår och idag har vi iallafall gjort ett superryck med köket. Målning av väggar, ny bård, nya bänkskivor och snart nya beslag till skåpluckorna. Vi är mycket nöjda med resultatet, ljust och fräscht! =) Skulle gärna vilja ha en matta under köksbordet men det känns ganska onödigt just nu när lilleman har en förmåga att lägga mat på golvet. =)
Nästa projekt är vardagsrummet men det får vänta tills vi har tid och ny ork för renovering. =)

Före & efter.




För övrigt så går Oskar riktigt snabbt nu i gåstolen...klåfingrig som få kan man nog kalla honom! =)



Lite bus med farfar som var här idag och hjälpte oss med köket.


Oskar har hittat in i hallgarderoben!


Nu ska vi titta på hockey.

Hej Svejs!

God fortsättning alla!

Så därja då var det 2010. Gick undan måste jag säga! =) 2009 var ett år med många spännande händelser...kan man nog säga...=) Ska bli spännande att se vad det kommande året har att bjuda på.
2009 avslutades iallafall i Stockolm hos Henkes kusin. Vi åt och drack mycket god mat och dryck tillsammans med två kompispar till Mattias och Annlouise som ockå hade varsinna bebisar, så det var 6 vuxna och 3 små pojkar. Himla mysigt. =) Oskar han höll ut tilll 22 ungefär sen var han trött. 12 slaget noterade han nog inte ens. Vi hade med oss babyvakten så vi kunde i lugn och ro gå ut och titta på lite "rockets" som en väldigt "glad" 08:a uttryckte det! =D








Vi var hemma Sundsvall runt 18 tiden idag. Det blev ett stopp på pizzerian och sen blev det en film och bara massa mys med Henkepenke ♥
Kommande vecka blir det lugn och ro, bara uppladdning inför jobb igen! Jo det är sant! Jag börjar jobba på torsdag morgon kl 7.30.... Helt galet...har inte fattat det själv ännu....ganska så blandade känslor, vill å vill inte. Men nu ska Henric och Oskar ha lite kvalitetstid i ett par månader innan det är min tur att va hemma med plutten igen!  Så det är inte så synd om mig egentligen...=)

Nu är det dax att skutta ner i sängen...

Natti natti.

RSS 2.0