Sängbyte...och fortfarande ingen skymt av någon bebis...

Vi har fått en "ny" säng... nästan som av en liten slump!  =)
Så här gick det till....
På långfredagen var vi hemma hos fam. Broman på födelsedags/påsk lunch och där fick jag lägga mig att vila i deras stora trä säng, jag tyckte den var så fin och sa det till Ann-Katrin ( Henrics moster) det hörde även Eva ( Henrics mamma) som då sa - att en precis likadan säng har Henrics faster som dom ska göra sig av med.
Ikväll har vi varit och hämtat sängen och nu har Henric satt ihop den och plockat ner den gamla. Det blev jätte jätte bra!!!  =)


Henric i nya sängen

Som ni förstår av rubriken så har vi inte sett till någon bebis ännu...men ni kan bara tro va välkommen han skulle vara nu! =) Det är ganska tungt nu så jag hoppas att han kommer snart!

Imorgon är det Valborgsmässoafton och det ska bli toppen väder och Henrics föäldrar bjuder på middag. Himla trevligt, ser jag fram emot! =)


Trav, grillning och ultraljud

I söndags tog vi en sväng upp till Jennys föräldrar i Nyland föra att titta på trav och äta gott. Jennys häst John Fogerty skulle kvala, det gick jätte bra han sprang två sekunder under kvaltiden. Hästen Moberg Elin gick det sämre för, galloperade 3 gånger och blev diskad.

Det var även ett ponnylopp innan det riktiga travet började.



Efter travet vart det mat, grillning i den härliga vår solen.

Det blev lite av en släkt träff där uppe då både Jennys faster med man och farbor med fru lite oväntat dök upp.

Imorse var vi på ultraljud och tillväxtkontroll, tillväxten har lugnat ner sig, så nu väger han cirka 3700 gram. Det innebär att det inte blir en "jätte" stor bebis utan bara en stor :-) och det beskedet gör att Jenny inte behöver oroa sig så lika mycket.


Just nu sitter vi och tittar på hockey, Sverige - Lettland, det står 2-2, fan om de inte tar och vinner nu. Heja Sverige!!


Varmt å skönt ute! =)

Nu är det så härligt ute, 18 grader varmt och strålande sol! Underbart! =)

Idag var vi till Ljustorpsån och tittade på vattnet. Henric och Tommy ska förmodligen fiska en del i helgen. Vi åkte till Lögdö bruk och där var det ju jätte jätte fint! En liten gammal och mycket fin kyrka låg alldeles intill vattnet.



Imorgon ska vi till Nordichallen för att gå på årets Vårmässa på dagen sen på kvällen/em blir det nog lite hockey VM på tv. Henric och Tommy passar nog på att åka och fiska på em direkt efter vi varit på mässan.

På söndag ska jag (kanske Henric också om han inte fiskar..) till mina föräldrar. Det är trav på Dannero och hör och häpna.... "min" lilla John Fogerty ska kvala för första gången i sitt liv! Det måste jag ju bara se! =) Pappas lilla nordis Elin ska också starta så det blir nog en heldag på travbanan... Hoppas det lika fint väder som idag! =)

Nu ska jag sätta igång att laga mat...Henric tog en promenad till affären för att inhandla lite gott till ikväll...=)

Hoppas ni har en lika toppen kväll! =)

Uppdatering av magen!

Så här stor har Jennys mage blivit nu V. 37 +3.



Härligt att våren nu är här så att fiskesäsongen äntligen drar igång på allvar, igår var jag och Tommy ut på Alnön på en liten tur, alla bra vikar var såklart avnätade (jävla nätfiskare). Vi kom tillsist ut på Spikarna och gjorde ett par kast där...

Imorgon ska jag ta med Jenny på en tur till Ljustorpsån för att kolla vattennivån, ser det bra ut så blir det fiske där i helgen.

Resultat från mina fisketurer m.m. kan ni läsa om här.

Måndag igen.

Så var det måndag igen....Känns som om helgen bara sprungit förbi! =) Det har varit hyfsat fint vår väder så vi har suttit lite ute på vår "nytrallade" balkong. Sååå mysigt! =)

 I fredags så var vi på trav på Bergsåker, pappa startade med Rose Season. Gick väl sisådär....ingen placering men hon var så fin och stabil i sitt trav så det ser bra ut inför nästa start. =)
Henrics föräldrar KG och Eva följde också med, jätte trevligt och nu så har våra föräldrar officiellt träffats. Henrics moster och hennes man var också på travet så dom träffade vi också. Vi avslutade förresten kvällen hemma hos dom med lite fika. =)


Lilla Rose strax innan hon skulle ut på banan.

Lördagen fördrev vi hemma. Andreas, Tilde och Nils kom förbi på en fika.

Söndagen spenderade Henric tillsammans med Tommy i och vid Ljungan i strålande solsken. Ingen av dom fick någon fisk men jag tror inte att det gjorde något. Själv så var jag hemma och pysslade på med mitt.  

Imorgon ska vi till barnmorskan igen, får se vad hon säger....


Henric är och tränar så jag är helt solo, så nu ska jag på med solskyddsfaktor 50 i ansiktet och sen blir det en sittning på balkongen!

Må så gott


Brio happy!

Idag har vi hämtat vår Brio happy!
En svart och grå sittvagn med en mjuk lift. Den är jätte fin! =) Då vi beställde den för ett antal månader sedan så fick vi med ett regnskydd och en åkpåse, väldigt bra...
När vi hämtade den så passade vi på att köpa ett insektsnät också...men...då varken jag eller Henric var speciellt uppmärksamma på att det fanns 2 olika storlekar på näten så fick vi så klart fel storlek med oss hem! =( Vi fick med oss ett nät för en tvillingvagn! Klantigt!
Längtar tills vi får använda vagnen!! =)



Henric har burit upp utemöbeln från förrådet ikväll så nu ska vi ut på balkongen och tvätta av dom lite. Det blir så himla fint med golvet å allt!! =)

Trall la la la

Idag har jag och farsan snickrat lite trall till balkongen, så nu återstår bara lite målning av väggarna och att ställa ut utemöblerna...

    

Jag och Tommy har även varit en sväng till Ljustorpsån för att kolla läget, lite mycket is, men snart så ska det fiskas där!

forts...

Det gick bra hos doktorn idag.
Vi betstämde att vi ska få göra ett ultraljud om ca 2 veckor och efter det får vi träffa doktorn igen. Känns mycket bättre nu när vi fått tid för en ny kontroll om 2 veckor. =)

Imorgon ska Henric och KG lägga trall på balkongen.  Sen ska jag måla insidan av balkongen vit, ställa ut möbeln och upp med ngn liten blomma. Tror att det blir jätte fint där ute när det blir klart! =)

Nu är det TV dax.

Vecka 36 + 1

Nu känns det som om det är riktigt nära....
Idag ska vi träffa en doktor på förlossningen och prata lite med henne om just förlossningen. Jag är lite stressad över bla bebisens storlek...han är ju som de flesta vet vid det här laget ingen liten bebis! Ska bli spännande att höra vad hon säger...

Nu blev jag precis solokvist...
Henric har åkt för att träna med KG och sen skulle dom åka och titta på trall till balkongen. Vi vill nämligen lägga trä på balkonggolvet. Känns som att det skulle bli lite trevligare där ute! =)

Det är så härligt ute nu...fåglarna kvittrar å solen skiner! Känns att det är vår i luften. =) Imorgon låter det som om det är dax att lägga på sommardäcken...ytterligare ett steg närmare sommaren! =)

På fredag kanske det blir en tur till Bergsåkers travbana. Pappas lilla Rose Season kanske startar...hoppas ..hoppas...det är så mysigt nu när det börjar bli varmt ute. 

                 Kram å må så gott!                                

Annandagpåsk...

Så....nu var vår lilla påsk turné över. =) Himla trevligt har det varit....många trevliga människor och mycket god mat!

Igår var vi till mina föräldrar Nyland. Det var travdag på Dannero och en av pappas hästar ( Elin ) skulle starta. Det blev en mycket lyckad dag med strålande sol och varma vindar och en fin 2:a placering till lilla Elin!  Himla roligt! =)


Elin

Efter ett lyckat lopp så var det middags dax...min faster och hennes man var också där och hälsade på, hon hade lagat mat och bakat för ett helt kompani så vi åt och fikade oss igenom resten av dagen...underbart! =)

Mamma hade letat fram min dopklänning men den hade blivit lite missfärgad och så är den ganska liten, jag döptes nämligen redan när  jag var ca 4 månader gammal å liten tjej....nu är den iallafall hemma här, sen får vi se vilken vi använder...min eller Henrics. =)

Idag lyser solen över Sundsvall så nu ska vi snart ut och åka lite....måste passsa på när det är så härligt väder! =)

Glad påsk!

Har varit dålig på att blogga ett tag nu, har inte hänt så speciellt mycket känns det som. Påsken är iallafall fullbokad med aktiviteter.

Imorgon ska vi på 30 års kalas/påsklunch i Bergsåker, då min (Henric) kusin Jenny  fyllt 30 år och är hemma från Sthlm. Senare på kvällen ska Jenny träffa lite kompisar och umgås...

- Det blev smörgåstårta, västerbottenostpaj samt kaffe på det. Gott! och Jenny fick träffa halva släkten :)

På lördag är det middag hemma hos mina föräldrar det ska bli grillning om vädret tillåter.

- Här blev det grillad oxfile med gratäng och kroketter. Mums!

På söndag skall vi till Jennys föräldrar på middag, Jennys faster Anna skall laga maten. Det är även V65 på Dannero och där ska Jennys pappas häst Mobergs Elin starta, så det ska vi såklart se på.

- Och här blev det lax, fläskfile, kokt potats med massa tillbehör. Smaskens!

Måndagen ser i nuläget ut att bara bli lugn och stilla.

                                                     

RSS 2.0