Stor dag idag!

Idag har lillgubben tagit sina första steg!! 7 stycken närmare bestämt. =) Mycket stolt mor om det är någon som undrar. =)
Vi har också provåkt/ kört cykel med Oskar ikväll. Jätteroligt! =)

Vi har gjort en liten "kuddhörna" till Oskar som han verkar uppskatta ganska mkt. Han låg tex där i morse och myste alldeles nyvaken. Mammas lilla älskling!
Nu ska jag umgås lite med Henkepenke.
Kramar till er!

Mamma har fått en cykel.

Igår fick mamma en tidig födelsedagspresent av Oskar, en cykel och en barnstol. så de kan cykla omkring i sommar.

Lycklig mamma på väg till jobbet!

Hjälm måste man ha.

Vår!

Det är så underbart ute nu, varmt  och soligt. Jag har jobbat 2 nätter nu så det har vait så härligt att få vara hemma på dagarna å njuta av vårsolen.
Oskar har varit några gånger i snadlådan men ramlade med ansiktet i sanden sist han var där, så det var inte speciellt kul. Han har också en period just nu där han blir alldeles ifrån sig och gråter om det blir för stora motgångar och för jobbigt, så den där vurpan i sanden gjorde inte saken bättre kan jag bara säga...

Försöker att låta Oskar vara utan blöja en liten stund varje kväll så lillrumpan får lite luft. =) Det enda lite jobbiga med "nakenchocken" är att även om han är alldeles "nypinkad" så lyckas han alltid klämma ut lite till på vardagsrummsgolvet...till Oskars förtjusning kanske jag ska tillägga. =)



Sandlådan har tinat fram!

Nu var det ett tag sen det hände ngt på den här sidan. Har inte riktigt haft lust eller ork att skriva ngt vettigt. Här kommer iallafall en del bilder på lillgubben som är så glad för att nu har gungorna och sandlådan tinat fram, så ikväll var jag och inhandlade en uppsättning hink och spade. =)




Den sista bilden har Henke fixat lite med. Visst är den fin?! =)

Nu har jag förresten bara 1½ vecka kvar att jobba innan det är dax för barnledighet igen. Tjoho!! =) Jag ska vara ledig ända till sista augusti men behålla min jour och beredskap över sommaren. Härligt!!

Nu ska jag umgås med Henke lite innan det är dax för sängen.

Hej Svejs

Springskor! =)

Snart är den här helgen över också. Det går så fort... Ikväll åker Helena & Niklas hem till Malmö, då har dom varit här i ca 14 dagar. Det har gått sjukt fort kan jag säga! Helena har fått jobb på HM här i Sundsvall i sommar så hon kommer tillbaka om ca 14 dagar. Jätteskoj tycker vi!!! =)
I helgen har jag  beredskap, jobbade till kl 01 på fredag natt men sen har det tack och lov varit lugnt. Var så galet trött igår men nu börjar jag komma igen.
Idag har vi varit på Birsta och shoppat lite. Det blev ett par "springskor" och ett par sandaler till Oskar, en skjirta till pappan och lite krafs till mig. =) Det var ju fantastiskt väder så det blev en prommis dit och bussen hem. Nu har vi ätit och sett halva Avatar, vi hann inte mer för Oskar blev en suris och då är det svårt att ens höra tv:n. Nu är allt bra igen och det vankas gröt.

Lite bilder på bubben:



Snart så är det full fart med springskorna! =)

Må så gott alla!

Oskars första ord eller inte...

Idag har vi varit och hälsat på mamma & pappa. Henrics syster Helena följde också med, även min faster Anna och "Bullen" kom dit. Jätte roligt!! =) 
Jag passade på att hälsa lite på Jompa, som var tyvärr var tjurig/sur som bara den...men vad gör det bara jag fick mig en liten hästdos ! =)
Ikväll så är Oskar och jag solo. Henke och Helena är borta på lite "fest" eller vad jag ska kalla det...han kommer iaf inte hem förren inatt. Jag tänkte passa på att bara slappa och slöa jag! Härligt!! =)

Innan vi åkte i förmiddags så lärde sig Oskar att säga pappa (enl Henric). Henric sa pappa upprepade gånger och Oskar härmades och sa efter! Han är så duktig min lilla plutt! (även om jag vet att han inte har en aning om varför det blev en sån uppståndelse.) =)


Lite kort från denna påskafton:




Må så gott alla vänner & ha en fortsatt trevlig påskafton!

Hej Svejs

RSS 2.0