Bröllop å annat kul!

Har inte bloggat på ett tag nu...inte för att det inte händer grejer, snarare tvärtom! =)

Någon dag efter dopet så var jag och Oskar ner på stan och fikade med Josefin. Jätte mysigt! =) Oskar fick då prova att sitta i en egen stol för första gången...gick väl lite sisådär... =)

    

Lillpållen John Fogerty har startat igen och det gick väldigt bra. Han kom sexa och hade en startgalopp så det hade säkert kunna bli en bättre placering men jag är super nöjd! Ny start på måndag den 3e augusti.



I lördags så var vi på bröllop. Therese och Henrik gifte sig i Skeppshamns kapell ute på Åstön. Allt var väldigt vackert! =) Efter bröllopet var det middag och fest på Therese familjs släktgård som också ligger på Åstön. Jätte vacker miljö och fina gamla hus. Oskar och jag åkte hem ca 21.30, då var middagen färdig och det skulle bli dans. Henric stannade kvar och kalasade lite, Helena och Niklas hämtade honom på natten.

              

         

               



Häromdagen så var vi till Henrics fasters stuga med Mattias Broman. Väldigt fint där! =) Vi grillade korv och fiskade lite, blev dock ingen fisk.



Igår tog Oskar och jag bussen till Josefin. Vi skulle få lunch av henne. =) Undertiden vi åt så ville Oskar promt vara uppe så då pallade vi upp honom i deras fåtölj...å se så nöjd han ser ut! =)



Nu måste jag göra lite nytta....vi ska nämnligen ha en riktig myspys kväll ikväll så det är lite att fixa med innan... =)

Må så gott alla!  Jenny

Nu är han döpt vår lille Oskar! =)

Idag har vi haft vårt dop för Oskar.

Blev en jätte mysig dag med både Henkes och min släkt. Dopet var i Selångers kyrka och vi hade en super gullig och fin präst som hette Barbro Johansson. Efteråt så åkte vi alla hem till Henkes föräldrar där de hade bullat upp med både paj och tårta. Vi hade otroligt tur med vädret! Solen lyste på oss hela dagen idag och det var säkert 20 - 25 grader varmt. Helt underbart. Oskar fick många och fina presenter.

           
                 
         

              

Tack så jätte mycket alla som var där! Ett litet speciellt tack till Eva, KG och Helena som fixat och donat med allt inför och under dopet samt till Lisa och Sammy som sjöng och spelade helt fantastiskt i kyrkan och till Christer som som spelade och sjöng en extra sång. Lisa sjöng så fint att jag inte kunde hålla mig från att gråta en skvätt....



Henric har ju sin födelsedag på måndag så jag hade köpt en liten present till honom som han fick lite i förtid.... =)



...men nu är det alldeles strax för sängen....vi är jätte trötta... Sov så gott!

Födelsedags fika!

Då Jenny fyllde år i onsdags så hade vi ett litet fika på lördagen. Det kom ett litet gäng på bjudningen. Johan, Liam, Alva, Lina, Glad, Pia, Nording och Nils var här och smaskade på tårtan jenny hade knåpat ihop.

    
Alva var trött...            & Nils åt kaka

I fredags var Jenny på Sidsjö trädgårds cafe och firade Pia som fyllt år, så jag vart helt ensam med Oskar för första gången! Vi for hem till fam. Micha å käkade tacos, Mats H med familj var även där.


Annika, Ebba & lill Oskar!

Mina älslkings pojkar!

Jag fyller år idag och Henke köpte med sig middag efter jobbet och en present till mig från honom och Oskar. Han hade köpt ett jättefint kort också! Gullis! 
Jag fick nya lurar till telefonen som jag önskat mig. Jag har såklart varit ute ikväll och testat dom. Dom fungerar super bra!! =)

    

Oskar har fått ett eget rum! =)

Nu har KG varit här och slitit i 2 dagar!
Tack så jätte mycket! =) Det blev jätte jätte fint!
Imorgon ska vi hämta en säng och till helgen ska vi shoppa madrasser och lite andra prylar. =)

               


Kram på er! // Jenny

Svensexa, Fångsjöbacken & borta bra men hemma bäst.

Se där, se där.... så var det måndag igen! Fattar inte var dagarna tar vägen! =)

Nu har  Eva och KG kommit hem från Norge så vi är hemma i Bosvedjan igen.

I lördags morse kl 7.15 så skjutsade jag och Oskar ner Henric och Andreas till Konsum parkeringen på Skönsmon. Det var nämligen där som svensexegänget hade stämt träff innan dom skulle kidnappa Henrik Nygren. Dom åkte sen mot Hammarstrand till ett ställe där de skulle rulla utför en backe inuti en jättestor boll. Kallas Zorbing och låter helt galet och farligt i min värld! =)
Efter detta va det dax att köra fyrhjulingar på en terrängbana. Dagen avslutades med ett paintball krig på Storholmen, grillning och bastubad,  å vad jag förstått så gick den mycket grabbiga dagen hem hos brudgummen. =)



Vi skulle åka till mins faster i deras stuga på söndagen så Henke kom hem runt kl 23.

Vi kom till Fångsjöbacken där de har stugan runt halv elva på söndags fm och åkte hem runt kl 18. En ganska kall dag tråkigt nog men det var mysigt ändå. =)

  

Idag hade jag tid på vårdcentralen för min onda handled/tumme. Har ju haft min "rockenroll"skena i ungefär 5 veckor nu men tycker inte att det blivit något bättre. Jag hoppades på en kortison spruta idag och det var precis vad jag fick! =) Nu ska jag egentligen avlasta tummen och handen helt men som ni alla vet kan det bli lite svårt med en son på 2 månader hemma och som desutom väger ca 7 kg. Men jag ska absolut göra mitt bästa för jag vill inte att det ska bli operation.

Idag har vi köpt tapeter till Oskars rum så ikväll har vi röjt  hans rum, imorgonbitti kommer KG och börjar spackla och måla.  Återkommer med bilder när det är färdigt! =)

Här kommer en bild på vår nakenkatt! =)



Må så gott!

Candy!

Kan inte förstå hur jag kunnat glömma att blogga om vårt bästa inköp!  ( Enligt mig...)

Efter 2 månader i kräks, pink å lite bajs så var det verkligen läge för en tvättmaskin. Vi har spanat runt i både butiker och på nätet. för att till slut hitta den! Det blev en Candy, A klassad och med 1600 varvs centrigugering. Jag är kär kan jag säga! =) Henke sa första kvällen att han skulle ta ett foto av mig och maskinen, jag satt nämligen inne på toaletten och läste bruksanvisningen och tittade på maskinen när den tvättade... =)



Nu ska jag hänga lite tvätt! =)

Hade gott! // Jenny

Husvakt och rakad katt.

Vi är husvakt och blomvattnare på Håkanstået nu, så nu spenderar vi den mesta av vår tid där medans Eva och KG är på bil semester i Norge. Går himla bra,  jätte svalt och skönt att få sova med balkongdörren öppen i den här hettan!

Idag ska Walle till veterinären och bli en naken katt. =) Han lider av värmen och så hinner vi inte med att borsta honom som vi borde så nu har vi bestämt att det i år igen får bli helkropps rakning. Återkommer med ett foto. =)

Igår kväll var vi förresten ut till spikarna och hälsade på Macke, Lotta och barnen. Vi skulle ta en liten tur ut till Storholmen så jag hade shoppat en flytväst till Oskar som han skulle ha på sin premiärtur. Sötaste båtkillen i stan blev han! =)

    

Må så gott så länge!

RSS 2.0