Möhippa & annat kul.

Nu är har en helg passerat igen! =)
I fredags så skulle vi som sagt var till Sidsjö trädgårds cafe med Henrics föräldrar och syster och pojkvän. Henric hade tyvärr suttit alldeles för mkt i solen både torsdag och fredag så han fick värmeslag eller solsting kanske det heter...han mådde illa, hade huvudvärk och var jätte trött så det blev bara Oskar och jag som åkte. Det var hur mysigt som helst där och super god mat! Måste defenitivt upprepas och Henke måste får uppleva det. =)

På lördag morgon så skulle Henke och KG åka och fiska i Gimån. Dom skulle sova i tält och allt sånt ni vet... Jag har förstått att det inte är sånt toppen fiskeväder när det är 30 grader varmt ute så det blev bara några abborrar och så har Henke bränt sig och fått illröda underarmar.

         

Själv så var jag med Oskar på möhippa.
Terese Lindberg och Henrik  Nygren ska gifta sig 25 juli så hennes möhippa gick av stapeln i lördags. Kidnappning på morgonen med ett besök hos brandmännen uppe på skönsmon sen blev det cykling utför skönviksbacken. Helt galet!! Men de lät som om det var uppskattat. Oskar och jag var inte med på kidnappningen utan vi kom ut till cyklingen omkring kl 13. Efter cyklingen skulle tjejerna in till stan å dansa magdans, då passade Oskar och jag på att åka hem och vila innan den stundande middagen. Det var nämligen 30 grader varmt ute och både Oskar och jag blev ganska trötta i värmen.
Det blev en trevlig kväll med god mat och mycket skratt! =)

         

Igår på söndagen så var det återigen strålande sol och jätte varmt så vi höll oss inom hus den mesta tiden. Vi gjorde oss bara en liten tur ut till Birsta för att köpa ett par sandaler till Henke som han skulle få i en förtidig födelsedags present. Det var en liten chansning att köpa dom men jag tycker att dom är super fina och sån tur var så tycket Henke det också när han fick dom.
På kvällen kom Daniel och Josefin. Vi grillade och avslutade kvällen med att spela Buzz.

Idag så börjar gatufesten och vi kanske tänkte åka ner någon dag och äta middag och kika lite men då skulle Oskar behöva hörselskydd så det var tänkt att vi skulle köpa ett par men då fick han av farfar idag. Här kommer en bild på honom och Henke när han tränar inför gatufesten. =)

 

Må så gott alla och glöm inte att dricka i värmen!! =)

Sommar, sol och pyssel....

Här har det vart stilltje minsann! =) Jag har haft så mkt annat pyssel att fixa med och Henric har jobbat så vi har inte fått till något inlägg på ganska lång tid nu..men nu kommer ett rykande färskt! =)

I tisdags så var Oskar och jag till Josefin (Daniels sambo) och hälsade på. Vi fick köttfärspaj och kladdkaka till lunch. Jätte trevligt och gott! Efter det så hade vi tid hos doktorn på BVC. Gick väldigt bra och Oskar charmade både doktorn och sköterskan! =)

Onsdag och torsdag har jag målat och pysslat på balkongen. Den såg så tråkig och dassig ut så jag ville fixa till den lite och så ville vi skaffa en elgrill. Tog sin lilla tid men nu är det färdigt! =) Jag blev jätte nöjd, tror att Henke blev det också. Tog lite bilder i går kväll.

         

Ikväll ska vi till Sidsjö trädgårds cafe och äta grillbuffe med Eva, KG, Helena och Niklas. Det ska bli så mysigt! Oskar och jag ska ta en promenad till Håkanstået innan Henric kommer hem. Helena ska nämligen göra slingor i mitt hår. Sån tur har jag!! =)

Må så gott i solen!


Fy för busväder!

Oj oj va dagarna springer iväg...fattar inte vad jag gör på dagarna men helt plötsligt har det gått en vecka! =) Å fy vad det har blivit trist väder det bara regnar och blåser...men kan nästan tro att det blivit höst igen! Hoppas innerligt att det blir bättre till midfsommar.

Helgen som gick så var Oskar och jag hemma själva och myste... =) Henric var nämligen i fjällen med Johan och Mats och fiskade. Dom hade det väldigt trevligt förutom att det hade spöregnat på dom den större delen av tiden....



Oskar och jag fick besök av Sara Holm på fredag kväll. Jätte roligt! =) Det var så längesedan jag träffade henne...närmare bestämt ett år sedan...helt galet! =)

På lördag em/kväll var det dax för en liten släkt middag hemma hos Eva och KG. Henkes kusin Linda från Borlänge var i Sundsvall och hälsade på med sin familj den här helgen och då ville dom så klart träffa Oskar. Himla trist att Henke inte kunde vara hemma den här helgen men Oskar och jag åkte dit. Det blev en himla trevlig kväll med mycket god mat.


         


I söndags så var det en lugn hemma dag i väntan på att Henric skulle komma hem.

I lördags var vi i ST. Lite speciell upplevelse att knäppa kortet det kortet.
Vi var på sjukhuset hos fotografen och allt såg ut att kunna gå hyfsat ända tills Oskar bestämde sig för att han inte alls tyckte att det var en bra ide! Han grinade och skrek och fotografen pratade i falsett och viftade med en nyckelknippa för att Oskar skulle sluta gråta och titta mot kameran...det funkade till slut och som tur är så syns inte detta spektakel på bilden! =)



Nu ska jag börja packa ihop oss innan vi ska promenera ner till stan för att fika med Pia och Elisabeth.

 Må så gott!

Mina badpojkar!

I går när Henric slutade jobbet så åkte vi till hans mormor och morfar och hälsade på. Efter det så åkte vi till Eva och KG för att Henric och Oskar skulle prova att bada i deras badkar. =)
Det blev verkligen en hit med badet!!  Oskar såg ut att mysa ordentligt så det där ska vi absolut göra igen! =)

     
   

I dag regnar det och är jätte tråkigt väder så vi har legat och myst i sängen mest hela förmiddagen nu ska Oskar svida om från sin stålmannen pyjamas och sen ska jag försöka städa lite....känns som om det verkligen behövs.
 

Ha en bra dag!

Nationaldag och familjedag!

I går var det nationaldagen och vi hade tänkt åka ner på stan för att titta på firandet om det va skapligt väder, det var lite gråmulet på dagen och så ringde Andreas och Tilde och bjöd oss på grillning så det blev andra aktiviteter. =)  Daniel och Josefin skulle också komma och grilla på Mariestadsvägen.
Nils fyllde 1 år för ca 2 veckor och då måste man ju såklart få en present, =) så vi ( jag , Henric, Oskar, Daniel och Josefin) åkte ut till Birsta för att shoppa en liten födelsedagspresent. 
Henric och jag passade på att gå lite husesyn hemma hos Daniel och Josefin när vi hämtade dom. Dom har precis flyttat hem till Sundsvall från Östersund och fått tag på en jätte mysig och fin lägenhet på Skönsmon. =)
Vi fick mycket god mat och dryck hos familjen Nording och Henric gjorde "stekpannebröd" med kummin som vi hade med oss. Det var väldigt gott och uppskattat av alla. =)

         

Idag var det familjedag på Norraberget och vi hade bestämt träff med Andreas, Tilde, Nils, Daniel och Josefin hemma hos Eva och KG för att ta en promenad dit. Det har varit soligt och fint väder,lite kallt men det gjorde inget när vi skulle promenera. Det var ganska mycket folk och olika aktiviteter göra och se på. Smedjan var tex öppen, barn kunde få åka vagn efter eller rida på små ponnisar, en scen där ngn stod och sjöng och olika stånd att handla lite "krafs" från. Efter promenaden så blev det fika med rabarber paj hemma hos Henrics föräldrar.
Allt som allt en väldigt trevlig dag! =)


Daniel & "SmedAnte"

Fredagsmys...

Äntligen fredag! =) Det betyder att Henric är ledig i 2 dagar. Himla mysigt!

I kväll så har vi haft besök av familjen Broberg/ Johnsen. Dom hade med sig middag (pizza) när dom kom, mycket uppskattat. =) Oskar fick en söt randig kanin i present av Agnes. Hon tyckte att Oskar var så jättesöt, han satt i hennes knä flera gånger och han såg inte ut att misstycka. =)



Efter middagen var det dax för lite guitar hero...med väldigt spridda resultat... =)



Peter var också här med Sally som nu förtiden gör allt för att driva Waldo till vansinne. =)

Imorgon är det nationaldagen...vi har inga planer just nu men nåt hittar vi nog på.

Kram å må så gott // Jenny


RSS 2.0