Vår!

Det är så härligt nu när våren är här ordentligt! =) Idag cyklade Oskar och jag till macken för att pumpa däcken på min cykel. Oskar tycker att det är en riktig hit att sitta bak i stolen, han hejjar på och gasar som en bil. =) Efter det blev vi ute in lekparken en stund innan det var dax för lunch. Ikväll så sover Oskar hos farmor & farfar för imorgon ska Oskar och farfar ha ledig dag tillsammans. Själv så får jag åter komma till jobbet...har liksom blivit en hel del sjukdagar denna månad. Huvudsaken att vi är på rätt väg igen.

Ikväll har jag fått mail från min bror som bor i Danmark och alldeles nyss blev pappa för första gången. Det blev en väääldigt söt Linus! =)

Bror och hans familj



Så här cool var Oskar när vi skulle äta lunch idag. =)




Till något helt annat.....

Nu är det bestämt...det blir tjejmilen i september! =)  3 September närmare bestämt, känner mig supertaggad och det ska bli så roligt! =) Känns bra att ha något att träna mot.

Nu kallar soffan och tv:n.

Må så gott alla.

Bloggtorka....

det kan man väl kalla detta!?
Bara jobbar å står i så det har inte funnits tid eller ork till att blogga... =(
Men idag så är jag hemma med Oskar som troligtvis har vattkoppor. Det svåra är att han bara har ngr enstaka kliande prickar...Jättesvårt att veta, men har pratat med BVC och dom tycker att vi ska vara hemma och avakta.

I söndgas var nog den roligaste dagen i Oskars liv. Vi varför första gången på Drakborgen tillsammans bror, Jeanette & Alvin och Jonas & Axel. Oskar pratar fortfarande om "bojjen" och vill åka dit. =) 



Näe nu ska jag väl försöka få ngt vettigt gjort, nu när jag väl är hemma. Må så gott alla!

RSS 2.0