Morsdag & en stekande värme!

Igår var vi på Tommys 40 års kalas. Det serverades mycket god mat och dryck. En trevlig kväll som slutade sent, jag var rätt så seg imorse faktiskt :-).


Den gamle.

Idag är det morsdag, Oskar hade köpt ett kort till Jenny med texten "Världens bästa mamma", hon vart jätte glad. Framöver lunchtid bar det av bort till Granloholm för att uppvakta morsan med lite rosor, vi lämnade bilen där och tog en promenad ner till mormor och morfar i Granlo där det bjöds på kaffe och tårta.



Nu ska jag gå och lägga mig å dö nånstans för denna värmen är helt galen.

Henke

Sol, värme och söta bebisen... =)

Vet inte vad vi gör på dagarna Oskar och jag men dagarna går väldigt fort och inte känns det som vi får särskilt mycket gjort!  Men det är väldigt mysigt! =)



I söndags så var det Toddler loppet på Esplanden nere i stan. En spring tävling för barn i åldern 0- ca 6 år. Alva och Liam var med och sprang, dom var jätte duktiga! =) Dagen och kvällen avslutades med grillning hemma hos familjen Micha.

Idag har Henke börjat jobba igen..lite trist. =(  Vi har blivit lite bortskämda med att ha honom hemma då han bara jobbade 2 dagar förra veckan.

  

I torsdags hämtade Peter sin hundvalp, en jättesöt liten dvärg pincher blandning som heter Sally. Ikväll när Peter jobbat så har vi varit hundvakt åt henne.


Badpojken!

Idag har Jenny och Oskar varit på Bvc för vägning och mätning, Oskar väger nu 4760 gram och är hela 56 cm lång, sedan for de till Jennys jobb för att hälsa på hennes arbetskamrater.

Marianne & Bert min faster med man har också varit på besök ikväll för att titta på lill gubben, supermjuka strumpor och ett badlakan med huva hade de med sig till honom.



Oskar har även badat i en balja ikväll för första gången, det såg ut som om han tyckte det var ganska så mysigt. :-)


Första veckan med Oskar

Nu har de första tio dagarna med lille Oskar gått, allt har gått jätte bra och han är så snäll. Han har haft en hel del besök i veckan bla. farmor & farfar, farmorsfar & farmorsmor, han har även hunnit med ett besök hos mormor & morfar i Nyland. Imoron börjar Henric att jobba igen, himla tråkigt... så då får Oskar och jag roa oss själva.

 
Oskar & farmorsfar Oscar
             
Oskar & farfar KG                        Oskar & morfar Claes


Världens bästaste lilla Oskar!

Tack så jätte mycket för alla gratulationer! =)

Nu har vi varit hemma 3 dagar och allt har gått så bra, vi bara myser! =)

Vi var till BVC för första gången idag. Där fick vi träffa en himla trevlig barnmorska, vi fick massor med information om vad som komma skall på BVC och så vägde hon Oskar, han har gått 150 gram på 3 dagar! Inte illa! =) Jag var lite nervös att han inte skulle ha gått upp i vikt men ack så fel jag hade....  =)

Ikväll så har Henrics föräldrar och moster med man varit här  och hälsat på en stund.

Imorgon har vi inget inbokat så det ska bli en riktig mys å vilodag.... =)



Oskar idag när han provade nappen för första gången!



Kram kram så länge // Jenny


Nu har de äntligen fått komma hem

         
    

Oskar

Äntligen har han kommit ut, så vi har längtat...



4410 gram och 54 cm

Vattnet har gått...

Så jag har precis pratat med sjukhuset, vi åker dit nu...      / Henke


Valborg

På Valborgsmässoafton var vi bjudna till morsan och farsan på middag i Granloholm, det blev oxfile och fläskfile med klyftpotatis.

Den 1 maj for jag och Tommy ut på en liten fisketur. Då jag har en nyinförskaffad videokamera filmade jag så klart. Vi fick ingen fisk denna gång heller men jag fick med mig några video snuttar hem som jag lekt lite med och gjort en liten film, filmen kan ni se här.

Medans Jag och tommy fiskade var Jenny på stan med Pia, de tittade på 1 Maj tåget och åt mjukglass.

På kvällen var vi bortbjudna till familjen Micha, Tilde, Nording och Nils var också där. Grillmästaren Johan fixade kött, champinjoner och paprika som sedan serverades med potatisgratäng och beasås

    

RSS 2.0