Mammas lilla bubbe!

Oskar är glad som en liten solstråle men kräks kaskadkräkningar och äter yttepytte lite...stackars mammans lilla bubbe. Ikväll har han spytt i sin säng, vår säng och hallgolvet...inte kuligt kan jag bara säga! =(

Imorgon blir det inhandling av majsvälling och sen blir det majsvällingdiet ett tag framöver....

Henke har knäppt lite nya kort på gogubben...


Pappan spelade lite hårdrock för Oskar idag. I början gick det hem men sen var det ngn som fick nog...=)


å mitt upp i poppandet så blev Oskar lite trött och gäspade...


Busunge!! =)


Busfröet igårkväll alldelels innan läggdags. =)



Nu ska jag titta på Hollywoodfruar... Helt sjukt galet & fantastiskt program...=D

Hej Svejs!

Våren är här!

Känns helt klart som om våren har kommit å fort gick det tyckar jag.
Så skönt när man är ute och går och man får fäste mot asfalten under skorna! Älskar att verkligen komma framåt när jag går...låter kanske lite skumt men det är så jag tycker. =)
Nu är det min 5e dag ledig och jag bara njuter det är såååå härligt att vara ledig som igår när solen äntligen tittade fram! Idag ska vi till Henrics mormor & morfar, en fika på em blir det nog. Idag är det också Helenas ( Henrics syster) födelsedag. GRATTIS PÅ DAGEN GUMMAN!!!! =)

Annars händer inte så förfäligt mycket.
Igår kväll var jag på utb/middag med jobbet på aveny. Supergod mat och dryck var det!
Oskar utvecklas i rasande fart, han blir stadigare och tuffare för var dag. Det är så roligt att se honom "in action" när han kryper omkring och är i princip överallt...=)
Om 1 vecka kommer Helena hem till Sundsvall det ser vi fram emot väldigt myckt! =) Helena :Tror att du kommer att bli lite chockad över hur mycket som hänt sedan du träffade Oskar i julas! =)

Här kommer lite nya bilder på lillprinsen:




Jag har en tavla som gick sönder i flytten men nu har Johan fixat den åt oss. Blev jätte fint!!! Tack så mycket!! =)



Nu måste jag göra ngn nytta...
Hej Svejs!!

Oskar hälsar på farfar på jobbet.


Fortf sjuk...

Oskar är fortfarande sjuk. Tät i bröstet, hosta och så rinner snoret. Livet och humöret är inte på topp hos min lilla älskling som ni kanske förstår.

Oskar gör stora framsteg på "stå själv" fronten. =) Nu drar han sig upp själv och har även börjat släppa taget om det han håller sig i när han står upp...detta kan vara lite riskabelt då han inte har full kontroll och balans. Idag "gled" han ner på golvet och blev jätteledsen, han la sig som ett kryss på golvet och grinade och Henke tyckte att det såg så roligt att han sprang efter kameran....Snäll pappa han har min son....


Oskar som gör sitt "kryss"....mammas lillgubbe...=)



Här är vi på affären, jag & mina älsklingskillar!  Vi hade ingen vagn med till Oskar så det blev till att åka korg...=)

Nu är det dax för lite tvtittande innan det är natten.

Hej Svejs

Lite nya bilder...



Vi var på Buddy Holly förra söndagen. Riktigt bra men det var lite väl kallt i lokalen tyvärr.


Oskar på öppnaförskolan.




Oskar busar i snön.

Nu är det dax för en tupplur...

Hej Svejs...

Sjuklingar.

Oskar är förkyld, har hosta och mamman har huvudvärk som inte vill ge med sig riktigt....  Oskar försöker vi kurera med nässpray och slemlösande hostmedicin. Jobbigt för lillgubben!! =( Misstänker att för lite sömn och mycket jobb är boven till min värk i skallen.

Lite nya bilder på lillprinsen....




Farfar KG var här i veckan och lekte lite med Oskar.

Nu är det strax dax för sängen...

Natti natti

 

Vår i luften!

Idag har det varit vår ute!! Helt fantastiskt väder! =) Vi tog en prommis ner till stan. Blev inhandlat lite nytt garn. Henke ska virka en  ny mössa till mig har han lovat. =) 2 st nya pyjamaser till Oskar blev det också, han växer så det knakar den lilla sötnosen. =)
Sist av allt var vi på bokrean och där blev det 2 st böcker till Oskar. En sjörövarbok som blev den klara favvon, och så blev det ett boktips från Elisabeth nämligen...Det var det fräckaste. 2 st mycket spännande böcker. =)

 Imorgon är det dax för jobb i ett dygn...känner mig väl sådär sugen kan man väl säga.... Nu sover lillgubben och vi ska titta lite tv.


På upptäcksfärd under matbordet...


På upptäcksfärd under soffbordet...


I fullfärd med att läsa nya sjörövarboken...men blir lite störd av pappa fotografen som ni ser... =)

Kram kram


Oj oj vad det går fort!

Allt går så fort tycker jag....dagar blir veckor som blir månader i ett litet nafs! Oskar utvecklas och växer så det knakar...nu har han 6 st tänder!! Han "odlar" tänder i par, det är ganska jobbigt precis när de kommer men sen går det alldeles utmärkt! =)
Nu har jag snart jobbat mina månader och den 1:a Maj ska jag gå hem igen och va ledig med Oskar...ganska så mysigt faktiskt! Går gräsligt fort, men tiden går fort när man har roligt sägs det...=)

Idag har vi varit på BVC, tandhygenisten hade info träff, tog ca 5 min... Lite överdrivet kan jag nog tycka...men men...det visste vi ju inte innan. Efter den träffen blev det sång och lunch på öppnaförskolan. Oskar älskar att sitta i en ring med alla barnen och sjunga, speciellt en sång om en gubbe i en strut...då bubblar det skratt ur honom. =) 

Igår fick jag mitt första Buzzador paket med posten! =) 24 fruktpuré burkar var det. Nu ska det delas ut, provas och ätas puré i massor! =) Oskar är iallafall väldigt förtjust i purén, slinker ner utan problem. =)


Oskar visar upp sitt tandprydda leende...är dock ca 1 vecka gammalt så de 2 nya tänderna bredvid framtänderna syns inte riktigt...=)

Hej Svejs!

Hemma igen!

Vi har varit i Duved hos Daniel oc h Josefin över helgen. Vi kom hem igår em och det blev bara till att duscha och äta för att sen direkt åka till jobbet... Jag har 3 nätter denna vecka.
I Duved hade vi det jättebra!! =) Tack så mycket Daniel och Jossan för en toppen helg!!! =) Familjen Micha var också uppe. Det blev en del skidåkning för både barn och vuxna. Jag och Oskar åkte dock inte skidor men lite snowracer blev det. =)

Idag har vi bara slappat (jag jobbade en del inatt), Henke och Oskar var på öppnaförskolan i fm.

I söndags åkte min lilla mamma till Thailand i 2 veckor...näerå... inte ett dugg avis!! =) Har beställt lite luktagott till både Henke och mig.

En liten bildkavalkad från fjällen....










RSS 2.0