Tävla om valfritt smycke!

   

Comhem reklamen!!!

Kolla comhems nya reklam. Super bra!!! =)


Nu är han hemma!!! =)

Glad är jag för nu har Henke kommit hem! =) Väntat å väntat idag, det har varit en väääldigt lång dag! =)

Ganska trött och sliten efter typ 28 timmars resande...

Lillgubben har fått så fina presenter och (jag som ska banta..hahaha) har fått godis. =)




Någonting helt annat....

Var det någon som såg Skavlan ikväll? Jag såg det och skrattade så vansinnigt mycket! =) Malin Åkerman vilken tjej!! Hon var så rolig, hon sa så roliga saker! Om ni missade det så gå in på SVTplay och titta!! =)

Nu ska jag mysa lite med Henkepenke...

Kramar å godnatt.

Stel & öm som aldrig förr... =)

Oj oj oj...ont i kroppen har jag iallafall! Gårdagens pass känns ganska ordentligt idag! =) Nu har vi nedräkning här hemma...Henric kommer hem i natt! =) Tjoho!!!

Som vanligt är det fullfart på den lilla busungen som jag har! =) Just nu ligger han och låter och "pratar" med sig själv inne på sängen, å hoppsan nu övergick det till grin!!

Idag blir en pyssel och fixar dag i väntan på älsklingen! <3


Min andra lilla älskling! <3


Massor med mys!

Hejs Svejs!

Tävla om en väggdekor!






"Jag är med och tävlar hos Elin – Ett hus till oss, om en valfri väggdekor hos Unik Dekor. Ta chansen och tävla du med!”


Mitt lilla hjärta! <3

Måste bara visa er mitt lilla hjärta som precis idagarna upptäckt den egna spegelbilden! Hahahaha =) Här ligger han och tittar in i en spegel som finns på ena sidan av hans leksak, han ropar och jollrar till sig själv! =)



Avslöjad... =)

1 dag kvar...

till Henric kommer hem igen!!! Längtar som en tokig!! <3

Planen för idag var egentligen att gå på öppnaförskolan...men vi tog sovmorgon istället. =) Både Oskar och jag var så otroligt trötta på morgonen. Jättemysigt var det..det enda trista med sovmorgon är att Oskars sovrutin på dagen blir alldels uppochner vänd. Allt slutade med en ledsen och alldeles ifrån sig liten pojke vid 14 tiden...men det finns inget som lite välling å lite mys med mamma inte råder bot på! =) Nu är klockan strax 16 och han sover fortfarande... Jag har plockat och fixat lite under tiden. Nu var det dax för en kopp kaffe och lite bloggande. =)

Ikväll ska jag träna ett 90 min pass!  Ja, jag vet...helt galet!!
Trodde att det var ett skivstångspass men tog fel på dag, det var igår. Har fått sällskap av Therese så det blir nog himla trevligt! =)
Eva  kommer runt 18.30 tiden och är med Oskar...lillpluppen får lite egen mystid med farmor. =)


Lillprinsen! <3

Dax att förbereda middag. Hej svejs.

Ensamma hemma...

Nu har vi varit ensamma hemma i 6 dgr. Det har gått jättebra, tiden har bara sprungit iväg! På fredagnatt kommer Henke hem igen...LÄNGTAR!!! ( tror de gäller både Oskar å mig )


Oskar nyss uppkommen ur badet... =)

Idag har vi varit på mitt jobb och hälsat på...det bjöds på tacolunch. Oskar tyckte att det var väldigt trevligt att prata med alla tanterna! =) Somnade i princip samma ögonblick jag satte honom i bilen när vi åkte därifrån...lillpluppen blev så trött... =) Jag passade även på att prata med min chef om jobb...jag ska ju nämligen börja arbeta igen efter nyår!! Känns helt overkligt just nu...men då ska Henric vara hemma med lillprinsen. =)

Nu sussar han så gott i sängen och jag ska passa på att fixa å dona lite.

Simma lungt allihop!

Voddler?!

Ikväll har brorsan vart här på middag och då passade han på att visa mig Voddler...vet inte ännu vad jag tycker. Det är typ Spotify fast med filmer... Får använda det lite och se ... =)

Har ju glömt att visa vad jag har shoppat i Malmö/ Köpenhamn! =) För shoppade gjorde jag ju såklart! =)



Har suttit å fixat å trixat på nätet alldeles för länge nu!! Dax att skutta i säng. Imorgon är det dax för Alle man ut. =)



Natti natti!

Luciatåg och en liten tand...

Vi ska va med i ett luciatåg Oskar och jag! =) Den 10 december är den stora dagen! Det är kyrkan som ordnar så att babysånggruppen får lussa. Ska bli superkul! =) Kunde ju såklart inte hålla mig från att ordna kläder till Oskar...han ska vara pepparkaksgubbe!! =)



Idag har Oskar fått sin första tand!! =) Såg nåt vitt på tandköttet i underkäken och var såklart tvungen att känna efter...och visst var det en vass liten tand jag kände! =)

Nu ska jag laga mat...Jossan kommer alldeles snart!!

Mys i massor! =)

Idag åker Henke...

till Kanada. De åker till Arlanda idag och sover där på hotell till imorgon, flyget går imorgonbitti kl 8. Oskar och jag får en middagsgäst ikväll...Josefin kommer hit! Vi ska äta och dricka ngt gott å såklart titta på idol! =)

Nu har lillplutten somnat så nu ska jag passa på att städa lite här hemma...

Hej Svejs!


Tävla hos en mammas dagbok.



Var med och ha chansen att vinna denna mysiga fleecepläd Fem Myror från Mairo.Fleecepläd med det populära mönstret från SVTs barnprogram Fem Myror är fler än Fyra Elefanter. Bomullstyg med Fem Myror mönstret på ena sidan och mjuk fleece på andra. Tävlingen är sponsrad av Barntyger.se

Min lilla sötplutt!




Lite bilder från helgen.


Hemma igen!

Nu är vi hemma igen! Vi kom hem sent igår kväll. Resan hem var jäkligt dryg...oskar var gnällig och vi var rätt trötta, men överlag så har Oskar skött sig exemplariskt! =) Uthållig som bara den! =)

Vi har haft det toppenbra och supermysigt i Malmö hos Helena och Niklas. Ätit och druckit gott i massor, shoppat lite och bara tokmyst! Tack Helena (å Niklas) för en superduper helg!! =)

Vi hann även med en dagsutflykt till Köpenhamn. Himla fin stad men enligt Helena ska den upplevas på sommaren, ska tydligen vara mycket mycket mysigare då!

I Malmö var vi nog runt på det mesta. Knäppt lite kort som kommer allt eftersom...

Nu måste vi börja tvätta och packa om till Henke för han åker ju till Kanada på fredag...attans sjåit! =)







Sådärja....

då åker vi!! =) Nu åker vi till Malmö och kommer hem på tidagkväll. Ska bli sååå roligt! =)
 




Hej Svejs!!

Tre dagar kvar...

tills vi åker ner till Malmö för att hälsa på Helena, Niklas och Kjell-Arne. Ser fram emot det väldigt mycket, ska bli jätte roligt! Det blir Oskars första tågresa. =)

Som ni vet har Oskar gjort fot och handavtryck på öppnaförskolan. Nu har vi målat dem med guldfärg och idag har vi ramat in dom. Det blev jättefint och vi blev mycket nöjda med resultatet! =)



I fredags var Daniel och Josefin här på middag, provade receptet jag skrev tidigare i ett inlägg. Blev väldigt gott! =)
I helgen har vi varit hos mina föräldrar och bara tagit det väldigt lugnt.

John Fogerty startade i Östersund på fredags kvällen, han blev 3:a trots en startgalopp och sänkte sin tid med nästan 1 sekund. Han är så duktig! =)

Hej Svejs!

Lillgubben!





Barnvagnsbio en riktig succé!

Vilken dag vi har haft idag! =) En riktig toppendag!

För det första så fyllde Oskar 5 månader idag! Bara det i sig är ju värt att fira!! Tjoho!! =D
Lilla Nova som var med på bion fyllde också år idag, 4 månader gammal blev Nova.

Vi började med babysång i Bosvedjekyrkan efter det åkte Oskar och jag ner till Filmstaden för att möta upp Christina och Nova. Vi skulle gå på barnvagnsbio och se "Sommaren med Göran". Filmen var väl sisådär hade ganska höga förväntningar som tyvärr inte uppfylldes men vad gör väl det när man har trevligt sällskap och två bebisar att mysa med...vi hade en toppen trevlig stund och ska defenitivt göra om detta! =)


Så här gjorde Oskar på bion! =)


Allra sötaste lilla Nova med sin mamma.

Efter det så bar det av hemåt till pappan som var hemma och pysslade. Klockan 17.20 så skulle jag till Ortopedmottagningen som hade kvällsmottagning, väldigt bra service tycker jag. De flesta av er som läser vet nog att jag har har ont i lederna och speciellt mina handleder har haft det ett bra tag nu. Det kommer att bli en liten operation av min högra handled och så ska jag testa ett nytt smärtstillande. Jag fick alltså precis som jag ville! Bra va!?! =)

Hemma igen så hade Henke lagat middag till mig, Eva och KG som var här på besök. Mycket gott! =)

Nu har Oskar sovit någon timme, Eva och KG har åkt hem så nu sitter vi bara och myser i soffan. Eller rättare sagt jag bloggar och Henke virkar på en ny mössa... =)

Det var väl vår dag i stora drag. Nu ska jag kika lite på tv och mysa lite med Henke.

Hej Svejs!


Kyckling receptet som jag lovat tidigare. ca 4-6 pers

1,2 kg kyckling skärs i (inte för små)bitar och läggs i marinad i 1 dygn.

Marinad
- 3 dl rapsolja
- 4 vitlöksklyftor (pressade)
- 4 msk soja
- 1½ tsk salt
- ½ tsk mald ingefära
- 3 tsk sambal oelek

 ca 15 st potatisar (förkokas lite) skärs i klyftor, 3 st paprikor hackas i bitar, några tomater skivas och 1 st rödlök strimlas. Allt detta blandas i en ungsfast form. Lägg kycklingen överst och ringla marinaden över alltihop. Strö sedan fetaost i bitar över.
200 grader i ca 45 min.

Sås
- 4 dl creme fraiche
- 1 st pressad lime
- svartpeppar, salt och salladskrydda.


Hösten är för härlig!

Det är fantastiskt härligt väder ute! Solen skiner och det är hög och härlig luft! =)

Idag fyller min mamma år!! Grattis lilla mamma på dagen!! =)

I helgen har Henric varit och fiskat, de åkte i lördgasmorse och kom hem igen på söndag em. Ingen fisk för Henric den här gången heller...
Oskar och jag vi tog en promenad ner till stan å lördag fm och mötte upp Jossan. Shoppade en tröja till Henke, blå stickade strumbyxor, en pyjamas till oskar och så fikade vi såklart! =)
På em åkte vi till mormor/ morfar. Min faster skulle komma till mina föräldrar på söndagen så vi passade på att åka upp och träffa alla. Massor med god mat och massor med mys blev det! =)
Min faster hade lagat en jättegod rätt med kyckling, potatis, fetaost och grönsaker. Jättegott var det,  ska få recept så jag återkommer med de om det är någon som är intresserad. =)


Oskar med morfar.


Imorse så provade Oskar sina första majskrokar...=) Såg ut som om att det inte alls var så dumt...=) Nu väntar vi på Henric, vi ska åka till Oscar och Gunvor och fika. Jag passar på att surfa å så och Oskar han tar en fm tupplur. =)


Oskar med majskroken! =)


Ikväll är det hollywood fruar på tv, det måste jag bara se! Dom är ju inte kloka på en fläck de där kvinnorna!

Hej Svejs så länge...

Kärlek. <3

 

Ett barn

Ett barn som kritiseras
lär sig att fördöma.


Ett barn som får stryk
lär sig att slåss.


Ett barn som hånas
lär sig blyghet.


Ett barn som utsätts för ironi
får dåligt samvete.


Men ett barn som får uppmuntran
lär sig förtroende.


Ett barn som möts av tolerans
lär sig tålamod.


Ett barn som får uppleva rent spel
lär sig rättvisa.


Ett barn som får känna vänskap
lär sig vänlighet.


Ett barn som får känna trygghet
lär sig tilltro.


Ett barn som blir omtyckt och kramat
lär sig att känna kärlek i världen.


Jag älskar dig min lilla Oskar. 


Mys...

Så var det helg igen... Ikväll så ska Oskar och jag mysa med mormor. Mamma börjar jobba tidigt så hon stannar kvar i Sundsvall inatt. Henke och brorsan ska titta på hockey men innan det så ska vi alla äta pizza och sallad. Supermysigt! =) Blir förmodligen idol för mig och mamma. =)



Mina två älsklingar!! Dom är det bästa som finns och jag älskar dom över allt annat!!

Kram å mys.


RSS 2.0