Voddler?!

Ikväll har brorsan vart här på middag och då passade han på att visa mig Voddler...vet inte ännu vad jag tycker. Det är typ Spotify fast med filmer... Får använda det lite och se ... =)

Har ju glömt att visa vad jag har shoppat i Malmö/ Köpenhamn! =) För shoppade gjorde jag ju såklart! =)



Har suttit å fixat å trixat på nätet alldeles för länge nu!! Dax att skutta i säng. Imorgon är det dax för Alle man ut. =)



Natti natti!

Kommentarer
Postat av: granby

vad är alle man ut?



fina sakerna du köpte ;) det är bra med shopping!använder du plånboken? hoppas den håller. kramis

2009-10-25 @ 20:12:08
Postat av: Jenny

Friluftsfrämjandet ordnar frågeslinga runt Sidsjön, korvgrillning och Mulle å sånt varje söndag å det kallar dom Alle man ut....men det blev inget igår. Det regnade och var så dåligt väder så vi var hemma å myste istället. =) Använder plånkan och än så länge e de inget fel på den.. =)



E så nöjd med prylarna. =) Oskar uppskattar oxå alla redskapen i starka fina färger! =)

2009-10-26 @ 10:22:46
Postat av: helena

hihi det förstår jag att han gör :)

funderar på julklappar till gubben, är det okej att köpa sånt som han kanske inte kan använda förrän han är 1 år eller lite till..... finns så mkt jag vill köpa men vet inte än vad jag slår till på ;)kan inte kånka för mkt på tåget heller :p

2009-10-26 @ 10:46:45
Postat av: Jenny

Du får köpa precis vad du vill till bubbben! =) Men tänk på att stl på kläder bör vara stl 86 elller större. =) Pepperkakegubbs kläderna har kommeit idag så vi ska hämta dom när han vaknar. =) Spännande!! =)

Kram kram

2009-10-26 @ 14:18:11
Postat av: helena

hihi lill-bubben! min bästaste bubbe! hörde om henke av mamma.... vi får höras imorn på msn, jag vill veta mer. hann inte prata så mkt med mamma.

2009-10-26 @ 21:42:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0