Ännu mera vab....

men därimellan har jag varit på jobbet. Iallafall 2 dgr.
Förra veckan var det feber, förkylning och retade ögon. Nu är det dagis som tycker att Oskar har klet i ögonen och snorig så de är rädd att han ska smitta andra.... Som ni förstår på tonen är vi en aningens oense. Som tur är så finns det ju folk som jobbar med barnsjukdomar dagligen så kl 11.00 idag ska vi infinna oss på BVC för en liten undersökning. =)
Fortsättning följer....

Annars så rullar livet på som vanligt. Både Henke och jag har kommit igång med träningen ordentligt. Jättekul! =)

Har lite smått börjat titta på lite julklappar. Det är ju bara 1½ månad kvar ungefär till julafton. Tjoho!!! Går ju jäkligt fort och så gillar jag att planera och fixa i god tid. =) Har även tänkt göra en liten julklappskalender till Oskar, 24 st små julklappar på en stor tomtedocka, 1 paket för varje dag. =)

Nu måste vi börja göra oss i ordning.



Hej svejs

VAB

Här är det vård av barn hela veckan. Oskar är dunder hostig/förkyld och så har han fått ögoninflammation eller nåt... Ögonen är illröda och geggiga. Stackars mammas lillprins. <3

Vi fick iallafall en rolig överaskning igår.... Ingalill (syster) och Patrik (systerson) kommer hit imorgon och hälsar på!!! =) Vi har tänkt att vi ska ta oss i kragen och åka och hälsa på dom i Norge men det hinns liksom inte med på nåt vis....jättekul att dom kommer hit!!! =)

Men nu måste vi lägga i en högre växel och fixa till lite här innan morgondagen..... =)


Stiltje här men inte där...

Det händer så mycket och är så mycket på gång men tyvärr så händer det inte mycket här... Bloggen blir tyvärr lite lidande...


Idag har Oskar ledig dag eftersom jag ska jobba natt. Vi har varit ute en sväng och lekt men det var så kallt och blåsigt så vi gav upp och gick in.




Har iaf börjat få nån typ av struktur på livet igen. =)

Har (som en del av er vet) varit väldigt oense med min chef om mitt schema. Det handlar om när jag ska sluta på dagarna. Fortsättning följer......

Oskar trivs mycket bra på dagis, han lär sig oootroligt mycket! =)

Jag har kommit igång riktigt bra med träningen på Friskis & svettis. Jättekul! Nu ska jag bara få igång min andra hälft också. =)

Förra helgen var Oskar och jag till Pia på mysfika tillsammans med Elisabeth & Lukas och Elin & Milton. Super gott å mycket mysigt. =) Klåfingrigaste pojken i stan ( Oskar) lyckades nästa programmera om Pias tv då han och Lukas skulle titta på film...som tur var så löste det sig och det blev filmvisning.  =)



En kort uppdatering...

Må så gott alla!


RSS 2.0