Buzzador.



Jag har gått med i ngt som heter Buzzador. Blev inbjuden/värvad av Helena (Henrics syster) Det innebär att man ska prova på olika produkter och låta andra prova produkterna och sen rapportera in vad de tyckte. Har inte fått ngt erbjudande förrän idag. =) Nu ska vi få prova nestles fruktpureér! Mkt spännande!! =)


  Buzzador

Ännu mera träning. =)

Idag åkte läragåvagnen fram. =) Bromsarna skruvades åt och Oskar gick litegrann. Gick ganska så bra tills han ramla och höll kvar i vagnen. Inte så lätt å veta att man måste släppa taget om man ramlar annars får man allt över sig... Det var ungefär vad som hände lillgubben. Stackars lillhjärta blev så ledsen ♥



Nu väntar vi på mormorn.

Hej Svejs!!


Träning. =)

Oskar i full färd att gå i sina nya skor! =)







Nu blir det våfflor till middag! =)

Må så gott alla!!

Sova i spjälsängen är roligt...

Att sova i spjälsängen har tidigare varit väldigt jobbigt och svårt för lillgubben. Han har i princip skrikigt och grinat så snart vi satt ner honom i den....så det var väl ungefär en sån reaktion vi väntade oss när vi i början på veckan beslutade oss för att nu måste Oskar sova i spjälsängen. Iallafall dagtid. Nu några nätter och dagar senare kan jag stolt berätta att det inte alls blev någon ilsken reaktion utan det har gått hur bra som helst. Han somnar så snällt i sin spjälsäng både dag som natt. Han är så duktig lillgubben! =)

Idag har han också kommit på att man kan stå upp i sängen mha spjälorna... =)


Oskar har dock en lite egen stil när han sover i sin säng...=)


Det är väldigt roligt att stå i sängen! =)


Henric har virkat en mössa till mig...men det blev lite fel så han ska göra en ny framöver...han ska virka på ett annat sätt så mössan blir lite mjukare och "bulligare"... Men fö blev den jättefin! Han är så duktig! ♥




Igår var Pia, jag och Oskar på Birsta shoppade lite. Pia shoppade akvariegrejer och jag fyndade strumpor till mig själv och ett par vinterkängor till Oskar... Jättefina blå vinterkängor till bubben som det var 70% rabatt på, så jag är ganska nöjd över mitt skofynd!  Nu ska vi bara träna lite "skogång" med Oskar så blir det nog bra! =) Vi avslutade dagen med en fika...en väldigt skön och lagom dag. =)


Bubbens nya fina vinterkängor!


Idag blir det en innedag...är riktigt busväder ute. Vi ska passsa på att se lite filmer vi har osedda.

Hej Svejs...

OS mössan.

Jag tycker att den svenska OS-truppens mössor är superfina!!
Har pratat med min älskade sambo (som faktiskt tycker om att virka) om att virka en sån mössa till mig  och idag fanns möstret i ST. Tjoho va glad jag blev!!! =)
Nu är garnet beställt på nätet och Henke är helt införstådd med projektet! =)


Så här ser mössan ut, jag har dock valt lite andra färger. =)

Jag har jobbat lördag dygn denna helg så jag kom hem imorse runt 10-tiden. Passade på att träna lite innan jag åkte från jobbet och sedan blev det en prommis med Henke  & Oskar ToR till Håkanstået. Där fick vi lunch och nybakta semlor till efterätt. Mycket gott! Tackar vi så mycket för!! =) 
Tur att det blev ordentligt med motion idag...med tanke på semlorna. =)

Vi har kikat på lite OS ikväll men nu tror jag att det är dax för sängen, är riktigt trött. Blev inte direkt överdrivet med sömn på jobbet...

Natti natti.

Premiärbad.

Idag har vi premiärbadat på Alnöbadet. Ett litet och mysigt bad tycker vi!! =) Det är 31 grader i vattnet tordagar och fredagar så det var inte alls så kallt i vattnet. Det fanns 2 små plaskdammar med små fontäner och lite andra "leksaker", toppen ställe! Fikat efteråt var inte heller farligt dyrt. Dit återkommer vi helt klart! Sen bar det av till ICA för lite shopping. Oskar var vaken och på bra humör hela tiden men nu sover han tungt. Jobbigt att bada och handla för små pojkar. =)




I fm var mamma förbi en sväng, hon hade lite ärenden i stan innan hon skulle jobba så hon tittade förbi. Oskar visade mormor att han bara vill gå numera, helst hela tiden... :)



Så här ser Oskar ut när han inte får gå något mera...arg som ett litet bi...


Nu står Henke och kockar snitzel och jag vilar i soffan...mkt rättvis fördelning...  ;)

Ikväll blir det på spåret och skavlan.

Hejs Svejs!

Nu är lillgubben frisk igen!

Oskar är äntligen frisk igen. Han fick feber i söndagsmorse och hade sedan feber tom igår, hela tiden runt 40 grader. Så jobbigt har det varit för lillgubben...men framförallt för mamman som var tvungen att åka till jobbet. Gissar på att de 2 framtänder som numer tittar fram kan vara en av orsaken till temperaturhöjningen. Hursom helst så mår han prima nu! =)

Idag har Henke och Oskar tagit en prommis i solen, till sjukhuset och farmor å sen hem igen. Jag har jobbat 12 timmarspass och var inte hemma förrän 19.30 ikväll men nu är jag ledig i 2 dagar vilket är myyycket skööönt! =)

Här kommer lite nya bilder på Oskar som numer säger da da da da da hela tiden... =)



Nu ska jag dricka lite kaffe och titta på efterlyst...

Må så gott alla vänner!

Oskar 9 månader idag! ♥

Underbart det är i helgen!!! Solen lyser och det känns som om det är vår i luften!!! Underbart!! =)
Mamma var här och fikade igår, hon hade med sig en present till Oskar. Undrar om ni förstår om jag säger en pinne som det ska staplas ringar på i en viss ordning..bildar liksom ett torn när det staplas i rätt ordning...mkt populär! Ja ja inte så viktig info kanske men ändå... =)

Henke var hos Tommy igår...vet fortfarande inte riktigt vad de gjorde..han sover nämligen fortfarande. =)
Oskar och jag hade en mysig kväll framför tv:n och melodifestivalen. Var väl sådär kan jag tycka...
Dagen idag har börjat halvbra...Oskar har kräkts en gång och känns febrig, han sover just nu men känns inte riktigt kry. Får se vart det tar vägen... Inte så lätt att vara liten plutt... ♥

Solen strålar ute och jag skulle sååå gärna vilja ta en prommis...kanske blir en sväng på em...

                        
Alvin var här och hälsade på i veckan.   Kolla snön på fönsterblecket...


Mammas gladskit!! ♥




Ibland blir det lite besvärligt när man krupit för långt... ♥


Näe nu måste jag göra ett ryck så att det blir ngn ordning här hemma...

Hej Svejs.

Framtänder.

Oskar har det ganska jobbigt emmellanåt nu...han håller nämligen på att få båda sina framtänder på en gång. Lillgubben sover dåligt på nätterna, har feber och dreglar som aldrig förr. Inte så lätt att vara Oskar just nu...  Just nu så är Eva och KG här och hälsar på. KG hjälper Henke att skruva fast lådlås i köket så nu är lgh säkrad för lillgubben! =)


Peter & Sally var här och hälsade på för ngn kväll sedan...



Henricpaparzzi fotade tjuven i full färd med att förstöra blomman....


Här kan man ana gubbens framtänder som är så bråkiga...

Nu är det dax för mästarnas mästare...

Hej Svejs!

RSS 2.0