Bus hos farmor & farfar på morsdag.


Diskpojken


Skogsknopparna.

Idag var det dax för småknopparna att ge sig ut i skogen igen. =) Dom är så gulliga! =) Idag hittade dom fågelägg i en grop, väääldigt spännande. Oskar gissade direkt att det var myrägg. :D Det mesta är myror i Oskars värld som ni kanske förstår.... =)

Här sitter dom samlad trupp....
Oskar ska sova hos farmor & farfar inatt och ikväll skka vi grilla hos Daniel & Jossan, Henke ska ut på galej....jag har inte bestämt ännu om jag hänger på eller bara tar det lugnt i soffan...vi får se.  =)
Igår var jag till Helena och provade in klänningen! =) Såååå roligt!!=)
Här kommer en smygkik....
Hej Svejs....

utlandsbesök.

Nu har vi haft övernattningsbesök från både Norge och Danmark.
Syster med son från Norge och bror från Danmark. Nu på söndag är det nämligen dax för konfirmation av min brorson i Ö-vik, det är dit alla ska. Vi ska tyvärr inte dit därför att jag åker till Island tidigt på måndag morgon, kl 06.00 lyfter planet från Midlanda. Hua...väääldigt tidigigt...även för mig. :S

Skogsknoppen!


2 år!

Nu är lillprinsen 2 år! Min stora pojke. <3 Fattar inte vart dom här 2 åren har tagit vägen, det har gått så otroligt fort. Men det är väl som dom säger....tiden går fort när man har roligt. <3

Igår hade vi iallafall kalas och besök i princip feån kl 10 -18-tiden  på kvällen, behöver jag säga att hela familjen har sovit som klubbade inatt. =)
Jag hade bakat å det räckte alldeles utmärkt till alla och Oskar fick många fina presenter. Han var alldles lycklig över all uppmärksamhet. Mååånga bilar blev det igår, till Oskars förtjusning. =)
Tack alla för uppvaktningen av Oskar! =)

Här kommer några foton från igår.





Idag blir det en prommis till Northcar som har nåt event med motorcyklar, stora bilar och en helikopter. På em kommer farmor'n & farfar'n hit på lite mat.

Nu ska vi börja göra oss klara för promenaden.

Hej Svejs å må så gott alla. =)

Snart är det 2 års kalas!

Kan inte fatta att det gått 2 år sedan Oskar kom ini vårat liv! Har varit helt fantastiska år som gått otroligt fort och bara susat förbi. Vi har världens finaste lilla prins och vi älskar dig över allt annat Oskar! <3
På lördag är det iaf dax för prinsens andra kalas. Tårta och paket blir det så klart. =) 
Idag så vabbar Oskar och jag, han är så jätte tät i bröstet igen men nu har vi medicin att ta till om det blir alldels för jobbigt. Vi ska nog passa på att baka lite till lördagens kalas, bullar och sockerkaka blir det nog. 
Annars så händer det massor med saker....men hinner inte med att blogga om allt. Lite dåligt med skrivar motivationen just nu. 
Jag tränar på med löpningen och det går faktiskt riktigt bra...om jag får säga det själv. =) Oskar har börjat på skogsknopparna på lördagar, det är som mulle fast för 2 åringar. Väldigt uppskatatt av lillgubben att få vara i skogen och klättra på stubbar och fika.

Nähä nu var det slut på min lilla stund framför datorn....dax att göra lite nytta och umgås med sonen. =) 

Här kommer lite bilder på Oskar när han var ut och plockade kottar med pappa....


RSS 2.0