Morsdag.

Idag är det morsdag och Henke "gjorde" frukost till mig. =) Jag var och tränade innan frukost så jag var uppe och i farten lite innan Henric. Min present har jag redan fått och jag har provgått dom också! =) Helena har sovit hos oss inatt, hon kom till middagen igår och stannade. Jättemysigt! =) 

Igår var jag och Henke först på stan för att köpa fjällrävenbyxor till honom. På em blev det fika i skogen vid ett vindskydd då vi tänkte påbörja jakten på alla hittaut.nu kontroller. Det finns nämligen 60 kontroller utsatta i skogarna runtom i Sundsvall och för varje kontroll man tar och reggar på nätet så är man med i en lottdragning. Jag tycker att det är jätteroligt och är väldigt på....Henke har kanske ett något svalare intresse. =)

Imorse var Henke och brorsan ut och spelade discgolf en stund medans Oskar och jag var hemma och vilade, sen blev det ett varv på Birsta. Em och kvällen avslutades på Håkanstået och Granlo hos Henric föräldrar och mormor/morfar.



Ikväll har RallySally kommit till oss. Peter & Jeanette ska åka till Tallin och kommer hem igen på onsdag så då får lillgumman va med oss. Ska bli kul för Oskar tycker att det är så roligt när Sally är hos oss. =)

Hej Svejs & må så gott alla vänner!!

Dom är bäst mina grabbar!!!

Kolla vilka fina kängor jag har fått i morsdagspresent!! Henke kunde inte hålla sig till på söndag så jag fick dom ikväll istället. Gullis ♥
Jättesnygga och supersköna!! Nu är det bara ut och traska så jag går in dom ordentligt. =)


Det är så härligt...

utomhus nu!
Henric, Oskar, Sally och jag tog en kvällsprommis härom dagen. Helt underbart, varmt och skönt ute! =)     Vi gick i skogen som ligger intill Bosvedjan, så fantastiskt att det finns en så stor och härlig skog alldeles intill huset vi bor i!
Topppen bra tycker jag! =)



 





Lite försommarfix.

Idag har vi fixat i ordning balkongen. Himla skönt att den är klar för användning. Det blev himla fint och fräscht igen! =)



Vi har vait Hundvakt till Sally idag så Rallysally och jag tog en långprommis på em. Jätteskönt att komma ut och få luft. Henric var och fiskade med Tommy tidigt imorse och nu har han precis kommit hem från en runda discgolf med grabbarna, så han fick också sin beskärda del av friskluft idag. Oskarponken däremot är visserligen mycket bättre i sin förkylning men inte frisk så han har varit inomhus (förutom en stund på balkongen) hela dagen.

  
Oskar och Waldo busar lite i kökskåpet.

Nu är det bollibompa som gäller innan det är dax för lilleman att krypa i säng.

Hej Svejs

Robin Hood

Vilken film!!
Helt suverän, jag är helt tagen. Den var spännande, rolig, sorglig och helt fantastisk! Gå och se den gott folk säger jag bara. +++++ från mig och Henric.


Lite kvalitetstid.

Ikväll ska jag och Henric ha lite kvalitetstid tillsammans. Mysigt! =)

Jag var på vår brf årsmöte i tisdags och det avslutas alltid med en lottdragning. Jag vann!! Jag vann en bio m biosupé för 2 personer så ikväll ska vi först äta och sen se Robin Hood! Sååå mysigt ska det bli!! =) Oskar ska mysa med farmor & farfar ända tills imorgon å det vet jag är en klar favorit för honom.

Annars så är Oskar tokförkyld men glad ändå, blev nog smittad av alla 1års firare. Kan vara tufft att fylla år!  



Mammas myspropp!! 


Nu ska jag börja fixa å piffa lite...

Kram kram

Händelserik helg.

Nu har vi firat Oskars 1 årsdag i 2 dagar. I fredags var brorsan & Jeanette, Johan m barn och Daniel & Josefin här och firade lillgubben. Idag har Helena, farmor & farfar, Mattias & Elenore, Jenny & Mattias m fam och Sammi & Lisa varit här och firat. Mycket sötsaker och många fina paket har lillgubben fått! =) I lördags så jobbade jag dygn och Henke var på fiskemässa hela dagen så då var Oskar med farmor & farfar hela dagen och natten. Det hade gått så bra och de hade busat jätte mycket! =)

Här kommer lite bilder från helgen

Oskar provar sin nya minikånken. =)

 

   



   

 











Tack alla som gjorde Oskars 1 årsdag till en toppendag för honom! Tack så jättemycket för alla fina presenter.

Må så gott


Sundsvalls Tidning idag. Hurra Hurra hurra!!!


När man minst anar det....

Oj oj va farligt det kan bli ibland!
Oskar är snabb som oljad pil nuförtiden! =) Så här läskigt var det alldeles nyss då jag var inne i köket och stökade.
Oskar har alltså klättrat på fotpallen till fåtöljen för att slutligen sätta sig på lilla soffbordet där han i godan ro kunde börja plocka blad och jord från blomkrukan som står bakom bordet....
Fattar inte hur han kommer på allt?!
Han blev klart missnöjd då han blev tvungen att kliva ner från sin nyfunna utkiksplats! =)

smygstart...

Igår smygstartade vi Oskars 1 års firande. =) Han fyller 1 år på fredag den 7e Maj men då är min mamma i Norge på konfirmation, min systerdotter Sandra konfirmeras på lördag den 8e Maj.

Mamma och pappa var här i går och lämnade paket till Oskar. Blev såklart tårta i riktig kalasanda! =) Efter minikalaset så blev det en tur till Sticksjön men Jossan, mysigt men blåsigt. Henke, Daniel mfl var i Granloholm och spelade frisbeegolf så vi mötte upp dem där.
Eftermiddagen avslutades på Håkanstået med fika för oss och middag för Oskar.


Oskar & Henric "hjälmtränar". =)


Så här kan Oskar se ut efter en korvlunch...

Födelsedagsbarnet äter tårta! =)


Innan tårtan var uppäten såg Oskar ut så här....den som är lite uppmärksam ser nu ett mönster på hur Oskar äter. Han trycker nämligen tallriken mot ansiktet och slickar på den vilket leder till mat i pannan! Lillhjärta mammas. =)


Idag är min första dag som mammaledig igen och Henric jobbar sin första dag. Känns ovant men jätte mysigt!
Kram på er!!

RSS 2.0