Hassela.

Måndag igen...och som vanligt så sprang helgen förbi i en rasande fart. =)
Vi var i Hassela med Henrics kollegor och familjer. Det betyder ungerfär att jag & Oskar var med Anna, Alva & Liam Micha och busade i skid/pulkabacken och i badet på dagarna och till middagen kom Henric. En helg med god mat/dryck och många skratt. =)

Oskar i badet en kort stund innan han ramlade och slog sig. =)



Oskar efter badet...trött och nergosad i pappas täcke och en smoothie. =)




Ikväll så blir det soffläge och vila. Är ganska trött nuförtiden trots att jag vilar mest hela tiden men gissar att jag bör ha tålamod. Ska denna vecka ta tag i träningen lite mer så kanske jag blir lite piggare. =)

Nu kallar tv:n. =)

Kramar

Sjuk..


Här kommer lite bilder på Oskar från förra helgen/veckan då han va sjuk. Då blev det en hel del frivilligt mys...vilket nuförtiden är ganska ovanligt. =)

Här kommer också en bild på Oskar när han tittar på sin absoluta favvo film. Cars eller biillla som Oskar säger. =)



Nu ska vi fixa lite fika och invänta Solsidan! =)

Må så gott alla.

Rock n roll! =)

Vi hade ju en liten "julafton" den 10e januari då vi alla var lediga. Både mina föräldrar, vi och brorsans familj jobbade i julhelgerna så därför blev det lite senare.
Men vad gör väl det när man får presenter...=)

   
 



Köttbullar och semlor.



Oskar och pappan i köttbullebranschen.




Hemgjord semla till efterätt.

Å nu sover lillhjärtat. <3

Tillbaka...

Idag har jag vart å fikat med mina finaste flickor. Det var så härligt väder så det blev en prommis ner till stan. Fick en bukett av Pia och Elisabeth och i buketten så hängde det ett halssmycke. En ring som det står 'Följer hjärtats röst' och på motsatt sida 'Unik & modig'. Dom tyckte att det stämde in på mig. Det tar jag som en komplimang. Tack så mycket gulligaste ni! =)



Nu inväntar jag Henric och Oskar som är på Håkanstået och hälsar på lite. När de kommer hem ska det rullas köttbullar. Gott! =)

I fredags så var mamma barnvakt så Henric och jag passade på att gå på bio. The green Hornet såg vi i 3D. Kan väl säga som så här....Henke var skitimpad och jag var det inte. =) Lite kul emellanåt men allmänt trist film tycker nog jag. Annars så har det vart en mycket stillsam helg med god mat och dryck och trevligt sällskap till middagen igår (Daniel & Josefin).

Till veckan är Henric i storstan (stockholm) på utbildning. Han åker imorgon måndag och kommer förmodligen hem på onsd kväll eller torsd lunch så Oskar och mamman är solokvistar nästan hela veckan.


Massor m kramar till er alla.

Cliniderm...

Igår kom mitt cliniderm paket från Buzzador. Fin fina grejer. =)

Jag har fått 4 paket att dela ut. Det är tänkt att jag ska ordna en tävling på min blogg så det är väl bäst att jag gör det. =)


Om du vill vinna ett litet ansiktesrengöringskit från cliniderm så vill jag att du svarar på 2 frågor och skriver varför just du ska vinna ett kit. Svaren på frågorna finner du på cliniderm.se
Maila mig svar på [email protected] och skriv motiveringen som en kommentar till inlägget.



Frågor

1: Vilket resultat visade effektstudien på?
2: Vad kallas den multifunktionella kompositionen som Cliniderms produkter innehåller?

Svara senast 20 Januari.


Må så gott alla.


Å så liiite från nyårsafton..

Nyårsaftonskvällen spenderade vi tillsammans med Daniel & Josefin, grannar till familjen Micha, Lina  och familjen Micha såklart! =)
God mat och cocacola till mig som hade beredskap. =)

 
                                                               




På nyårsdagen blev det god middag och mys på håkanstået tillsammans med Helena & Niklas.

Hej Svejs



Bättre sent än aldrig...

Alltså det har värit oootroligt dålig aktivitet på den här sidan! Skäms vekligen...
Nu kommer iallafall lite julbilder...


RSS 2.0