Nytt nytt nytt!!

Nu är dom här!!! =) Målarfirman som ska ge vårt vardagsrum en ansiktslyftning!! Som jag har längtat....
Just nu sitter jag i köket på en pall och bloggar med datorn på diskbänken. Då försrtår ni hur det ser ut här hemma just nu. KAOS med stooora bokstäver. Vi tömde rummet igår kväll, så nu står allt överallt och ingenstans. Typ. =)

Jag har hunnit träna till mig lite på morgonkvisten efter att Oskar gått på dagis och nu ska jag nog fly till Birsta. =) Så tråkigt att sitta hemma i köket och lyssna på när en främmande männinska rumstrerar om i rummet intill.

Återkommer med lite bilder senare.

Må så gott.


Lite fynd!

Idag har jag inte gjort så mkt...tränat, städat och shoppat lite.
Har äntligen hittat hela pyjamaser till Oskar. Det är inte lätt, för på nåt vis så tror klädestillverkarna att bara för att man är så stor som Oskar är så är man"stor". Tycker att det är mycket bättre med hela pyjamaser, delade bara åker omkring eller så tar lillprinsen av sig den mitt i natten. =)
Skulle köpa nya mockasiner vilket det också blev...men det blev 2 andra impuls köp också. =) 2 pyjamaser och ett par Viking sandaler som var nedsatta 70%! Då förstår ni ju att jag bara var tvungen att slå till. =) Allt blev iallafall succe och just i detta nu så springer Oskar omkring i sin nya sandaler, han verkar tycka att det låter roligt mot golvet. =)



Jag får tyvärr inte med sandalerna på bilden eftersom jag absolut inte får ta av Oskar dessa!! =)

Nu ska vi dra dammsugaren ett varv här hemma innan det är dax för lite mat.

Må så gott alla!

Världen finaste lilla skidåkare! <3

Igår när det var så härligt väder ute så fick Oskar premiäråka på sina julklapps skidor. Vi trodde inte att han skulle tycke om det men ack va vi bedrog oss....det blev succe!!! <3 Mammas lillhjärta han är så duktig! <3



Nu ska jag alldeles strax grädda mina bullar som jag har på jäsning.

Hej Svejs!

Helgmys.

Idag har vi inte gjort mycket...mormorn har varit här en stund innan hon drog vidare mot Arlande och Israel. Jag har bakat bullar. Väldigt goda tycker Oskar och pappan. =)
Vi har åkt lite med bilen för att testa den efter allt trassel som varit och då passade Oskar på att prova sin nya dvd i bilen som han fått av farmor & farfar. Både bilen och dvd:n fungerade topppen!!  =)

Nu inväntar vi Jossan och Daniel som ska komma hit med lite kinesmat och sen blir det mello för hela slanten. Melodifestivalen har fått så otroligt dålig kritik i år men jag bara måste se den.. =)

Oskar har provsuttit sin potta idag. =)



Må så gott alla.

Mycket märkligt...

Idag hände något mycket märkligt...
Jag är ju sjukskriven som de flesta av er vet. Inget konstigt med det liksom, men i förmiddags så ringde telefonen och det var Åke från försäkringskassan. Blev ganska förvånand kan jag ju säga... =)
Han ville bara tala om att han nu fått mitt ärende från Falun och att han är min handläggare...
Ok tänkte jag...är det så att man får en personlig handläggare som ringer hem till en nuförtiden å lämnar namn och nummer personligen när man är sjukskriven?!
Blev jätte brydd och såklart väldigt misstänksam, det tillhör liksom min natur... =)
Åke var en trevlig man så det blev ett ganska trevligt samtal och så fick jag ett fortsatt lycka till/krya på mig. Inte illa av FK!! Tummen upp!! =)

Nu ska jag strax hämta hem lillprinsen.



Må så gott alla!

Sicken dag...

det varit idag... Helt slut redan nu. Vi startade dagen ungefär 05.30 då Oskar tyckte att det var färdig sovit. Varför sova ut liksom....
Sedan bar det av ut i kylan och till mitt jobb med buss, redan då visade lilla herrn att han inte tänkte ha en lugn, fin och medgörlig dag... Sen har vi stökat, bökat och tjafsat mest hela dagen...Nu har Oskar åkt med farfar för att leka en stund (skönt )och jag ska strax hämta ut vår bil!!! Vilken skräll!!!
Tyvärr tror jag nog att det låter som om det börjar vara dax för ett bilbyte snart...vi får se. Bilar är bara så förbaskat tråkiga utgifter!



Denna dagen blev inte riktigt som jag tänkt men vad gör väl det när det kommer ny dag imorgon! =)

Må så gott alla!

Jag ska få åka till Island!

Tjoho!! Jag har vunnit en lottdragning på jobbet och ska få åka på kongress med operationsköterskornas riksföreningen till Island i slutet på maj!! Helt fantastiskt! =)
Å jag som aldrig brukar ha någon tur med lotter.... =)

Helt fantastiskt...blev sååååå glad nu!!!! Vilken start det blev på den här dagen liksom.... =)




Näe...nu ska jag gå å träna till mig lite.

Kramar till er alla!

Söndagsmys!

Idag har vi bara tagit det lugnt. På fm hade vi lite fikabesök av mormorn och ikväll kommer Peter & Jeanette hit för att äta Henrics hemgjorda pizza.
När Oskar vaknakde från sin dagliga tupplur så tog vi fram en julklapp som vi gömt undan. Nämligen Playdough! Lite svårt att låta bli att äta dom fina färgglada klumparna var det...



Imorgon är det en ny vecka med nya utmaningar! <3

Må så gott alla!

Smygstart...

på Oskars 2 års firande blev det idag.
Oskar skulle få en bärbar dvd att ha i bilen av farmor & farfar på sin 2 års dag. Men det blev lite i förskott som den inhandlades...nämligen idag! =) Vi tog en promenad i solen till Birsta. Fantastiskt väder har det varit. =)
Jag är riktigt imponerad av den lilla dvd:n. Den är jättefin och funkar perfekt!  Nu är det bara att invänta bilen som vi får från verkstaden på måndag. =)

Tack så mycket till farmor & farfar:n! =)



Just nu sover lillprinsen helt ovetande om denna lilla pryl...=)

Må så gott alla vänner.

Babbel =)

Imorse var det riktigt kallt igen när Oskar och jag gick till dagis. Inte vill inte....vill ju att våren ska komma nu! Sol, takdropp, fågelkvitter och vårkänslor!!! Sånt ska det vara varje dag... :)

Idag blir en dag ägnad till att rensa skåp. Vi har ett "sakskåp" i vårt kök, det skåpet är fyllt till bredden med ALLT!! Just nu ligger allt det där på köksbordet och inväntar min rensning. Laddar just nu med lite kaffe innan det är dax. :)

Om det är någon som undrar hur det har gått med vår "älskade" Passat så kan jag meddela att det inte blev fullt så dyrt som vi fasade. Alltid något liksom... ;) Hopppas bara att det inte är något mera fel...nu måste den hålla i 1 år till sen får någon annan överta eländes bilen. =)


Min STÖRSTASTE kärlek!!!!

Näe nu är det nog dax....


Bil j....l!!!

Jag hann bara prova  och tänka på en oootroligt fin skaljacka fr Marmot så gick bileländet sönder! =(
Vi skulle till mina föräldrar i Nyland idag men vi kom inte längre än strax efter Högakusten bron. Oljelampan blinkade och pep och bilen började låta som ett tröskverk.
Tur att jag har snälla svärföräldrar. Dom kom och hämtade oss och en bärgare hämtade bilen... 2500 kr fattigare sitter vi nu här hemma iallafall. Ska bli spännande att höra vad verkstaden säger på måndag....NOT!!!


I väntan på bärgningsbil och svärföräldrar så rattade Oskar bilen lite. =)

Nu blir det god mat som Henric lagat.

Kramar till er alla och glöm inte mello ikväll!! =)

2 glassar senare...

...så var Oskar korthårig igen!



Oj oj...det är inte helt lätt ska ni veta. Henric var till en frisör med honom för ca 2 veckor sedan men då bara skrek han. Så nu blev det mutor, film och snabba klipp här hemma. =)

Må så gott alla. Nu ska vi strax åka och hämta hem pappan. Äntligen fredag! =)

Lite mer Hassela. =)


Oskar i en snöhög bredvid barnbacken. Om ni inte visste det...snö ÄR gott (enl Oskar)! =)


Liam, Alva (el Jaja som Oskar säger) och Oskar i pulkabacken. Oskar tog en liten paus. =)


Oskar och Liam kör rallybil.

Tyvärr så är det inget bra ljus på mina bilder från telefonen..det ser ut som om vi var ute på kvällstid. =)

Nu är det dax för duschen.

Hej Svejs.

RSS 2.0