Midsommar update.

Vi har haft en mycket trevlig midsommarhelg. Solen sken på oss när vi hade picknick på norra där det var midsommarfirande med stång och sång. Mysigt!  Nästa år blir det dans kring stången på riktigt. =)              På kvällen var vi på Håkanstået och myste. Vi hade planer på lite utomhusaktiviteter men det vräkte ju ner regn så  det blev inte så mycket av det.
Midsommardagen var mkt lugn för min del, hemma och degade bara. Henric och Oskar åkte till Segersjön där Eva & KG spenderat sin midsommar i Henrics mosters i deras stuga.






Idag har vi varit på Kubenbadetoch badat. Jättevarmt och skönt, Oskar älskar ju att bada! Henric och jag har nu antagit en lättare röd nyans. =) Ikväll har vi gått runt i Korstaskogarna för att hitta några kontroller. Lika kul som vanligt! =)

Hej Svejs

Givande dag i solen.

Kubenbadet var ett MYCKET barnvänligt bad med en ljummen liten pöl för små pojkar som Oskar, så dit åker vi igen imorgon! Det enda som inte va bra var ju att jag är illröd på axlarna, blev förmodligen det när jag satt på poolkanten med Oskar. =)



Ikväll så blev det 5 nya checkpoints i Korsta skogarna. Jätteskönt att kommat ut på en kvällsprommis.     Nu är det alldels strax dax för sängen.

Hej Svejs


Veckorna bara rusar!

Tycker att veckorna och dagarna går väldigt snabbt nu...å ändå jobbar jag knappt något alls. Snart är det midsommar å det firar vi på norra och sen på Håkanstået tillsammans med en hel bunt nära å kära!

I veckan så har Oskar å jag hunnit med en fika i lekparken, hälsat på mormor/morfar, köpt ny bilstol ( Henke glömde den hemma när han hämtade oss hos mamma/pappa så vi fick shoppa en beg på blocket. Improvisera kallas det! ) och så har Oskar hunnit med ett premiär bad i en tjärn. Kan säga att det inte var jättekallt i vattnet så ingen blir orolig... ;) Oskar som många av er vet ÄLSKAR att bada så det var total lycka när han såga att det fanns så mycket vatten!! =)
 Idag så ska vi ev besöka Kubenbadet om vädret håller i sig! =)



 


Många soliga kramar till er alla!!

Vart tog solen vägen...

Är lite less på vädret nu faktiskt! Vill ha varmt och soligt så vi kan vara ute och å bara mysa på dagarna! Men det är inte speciellt mysigt att sitta ute i regn och blåst kan jag säga...
Här är allt bara lugnt annars... Jag jobbade söndag dygn och då var Henric och Oskar hos farmor och farfar och busade hela långa dagen.




Ikväll ska jag med jobbet på Mezoyo. Middag med en försäljare som tänkte gå igenom en pump vi använder på mitt jobb står på agendan. Faktiskt så brukar det va himla trevligt. =)

På onsdag drar Henric till fjälls med Johan och Mats. De gör en sån tur veckan innan midsommar varje år. Iår åker de på onsdag och kommer hem på söndag em. Oskar och jag vi åker till mamma och pappa på fredag em och så får Henric hämta oss på söndag kväll.


Detta var sist de var iväg. =)


Nu ska jag passa på att hinna med lite göromål innan lillbubben vaknar. =)

Hej Svejs

Dagens Oskar!

Här rullar det på som vanligt. Oskar har fått ett ilsket utslag på rumpan så det är väldigt synd om honom just nu, man han är tapper den lilla gullungen så det går överaskande bra ändå.
Ikväll ska jag in och jobba i 2 timmar å sen kommer Daniel & Josefin hit på middag.
Om 1 timme ungefär så ska jag och Oskar cykla till Håkanstået där Oskar ska vara undertiden jag jobbar. Hoppas bara att det inte blir regn....

Här är Oskar precis efter dagens lunch. =)


Hej Svejs

Händer inte så mycket...

Ganska lugnt här hemma...Henke jobbar och vi myser hemma. Ganska bra fördelning om ni frågar mig.... =)
 
Henke har fått hem sin efterlängtade Fjällräven ryggsäck. Oj som han har längtat etfer dennna säck!!! =) Han åker till fjällen nästa vecka med Mats och Johan så den kom precis i rätt tid. =)




I tisdags var vi på avslutning på öppnaförskolan. Jättemånga barn och föräldrar var vi. Varmkorv och marängsviss bjöds det på. Vi höll oss till korven och den slankare linjen. =)




Idag har solen valt att titta fram så vi ska nog gå ut en sväng när Oskar vaknar.



Badkillen från igår! =)

Ska försöka hinna med lite nyttogöra nu.

Hej Svejs!

Prommis.

Sådär ja då har man tagit 2 checkpoints och samtidigt fått en riktigt bra promenad tillsammans med Jossan och med Oskar på ryggen. Känns i benen nu å det är ju bra. =)
Oskar sommnade i stolen på min rygg så innan grabbarna var klara och kom så var jag tvungen att lägga ner Oskar och stolen på en bänk. Lillgubben var så trött så han fortsatte att sova där på bänken, tyvärr så var kameran i ryggsäcken som Oskar låg på så det blev inga kort på detta. Men det blev ett när vi tog vår 2a checkpoint.

Kalajs med flickorna!

Tack för igår Pia , Elisabeth & Sofia!! Super duper trevligt! Tycker definitivt att det där måste vi göra om!! Inte är jag speciellt trött idag heller. Härligt! =)



Här har vi brudarna! =) 

Vi fick vansinnigt god efterätt, blev helt enkelt tvungen att ta ett kort! Pannacotta som var supergod! =) 

Nu ska vi snart ta en prommis ner på stan för att fira nationaldagen och självklart äta en mjukglass. Mumsigt! Tor att vi kanske ska möta upp Daniel & Josefin någonstans. Dom har precis kommit hem till Sundsvall igen efter att ha vart i Östersund på sin examen, så nu är de båda socionomer! Stort GRATTIS till er!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nu blev det som så att jag inte han få till ett inlägg innan vi gick ner på stan så här kommer några bilder från vårt 6 Juni firande! =)


Ikväll ska grabbarna spela discgolf så jag ska se om jag inte får med mig Josefin att leta en checkpoint som finns i vid stickjöområdet... =)

Hej  Svejs nu ska  jag gå in å hjälpa Henke som står och gör kroppkakor. =)

En liten sjukling har vi här hemma.

Oskar är förkyld igen och har vart hängig och kinkig i flera dagar nu. Jobbigt för oss alla blir det i längden men det är ju så synd om lillprinsen. Mammas lilla hjärta ♥
Idag så skullle vi egentligen gå på öppna förskolan men det känns inte riktigt som om Oskar skulle orka med det så vi var hemma istället. Det blev dusch för lilla herrn. Mycket populärt!!!



Det blev även en 3 timmars promenad för Oskar och mig, vi samlade in 3 st nya checkpoints och slutade promenaden nere hos Henke. Sally och jag tog 1 timmes prommis till ikväll och 2 checkpoints till såklart! =)


Henke, Oskar & Sally på en checkpointsjakt tidigare i veckan. =)

Nu ska jag bara slappa tillsammans med mamma och invänta Henke och Peter som har varit på sin första discgolf tävling.

Nya checkpoints.

Igår kväll tog vi en prommis ut i skogen med Sally och Oskar. Oskar satt på ryggen. Det var jätteskönt väder och vi tog 2 nya checkponits så det blev en topppen prommis.
Oskar var vaken och pigg länge men somnade en liten stund innan vi va hemma igen. Gullungen vår, han blev så trött. =)
Sally fick en dusch och vi myste i soffan.
Tyvärr så krånglar datorn lite så vi får inte till det med alla bilder vi tog .

Lillhjärta sover väldigt gott.

Nu ska jag ut å njuta av solen. Var ute liiite väl mkt igår så jag ska smörja mig lite bättre idag. =)

Hej Svejs

RSS 2.0