Nationaldag och familjedag!

I går var det nationaldagen och vi hade tänkt åka ner på stan för att titta på firandet om det va skapligt väder, det var lite gråmulet på dagen och så ringde Andreas och Tilde och bjöd oss på grillning så det blev andra aktiviteter. =)  Daniel och Josefin skulle också komma och grilla på Mariestadsvägen.
Nils fyllde 1 år för ca 2 veckor och då måste man ju såklart få en present, =) så vi ( jag , Henric, Oskar, Daniel och Josefin) åkte ut till Birsta för att shoppa en liten födelsedagspresent. 
Henric och jag passade på att gå lite husesyn hemma hos Daniel och Josefin när vi hämtade dom. Dom har precis flyttat hem till Sundsvall från Östersund och fått tag på en jätte mysig och fin lägenhet på Skönsmon. =)
Vi fick mycket god mat och dryck hos familjen Nording och Henric gjorde "stekpannebröd" med kummin som vi hade med oss. Det var väldigt gott och uppskattat av alla. =)

         

Idag var det familjedag på Norraberget och vi hade bestämt träff med Andreas, Tilde, Nils, Daniel och Josefin hemma hos Eva och KG för att ta en promenad dit. Det har varit soligt och fint väder,lite kallt men det gjorde inget när vi skulle promenera. Det var ganska mycket folk och olika aktiviteter göra och se på. Smedjan var tex öppen, barn kunde få åka vagn efter eller rida på små ponnisar, en scen där ngn stod och sjöng och olika stånd att handla lite "krafs" från. Efter promenaden så blev det fika med rabarber paj hemma hos Henrics föräldrar.
Allt som allt en väldigt trevlig dag! =)


Daniel & "SmedAnte"

Kommentarer
Postat av: helena

vad mysigt :)

vad söt lille nils är!! (oscar oxå :P )

2009-06-07 @ 21:18:39
Postat av: helena

skriver fel hela tiden, till henkes icke förtjusning, men morfar heter oscar... menar oskar!!!!

2009-06-07 @ 21:25:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0