Jämtlandstriangeln och måååånga bilder

I helgen har vi gått  Jämtlandstriangeln. En fjälltur på ca 4,5 mil. Vi startade i lördgasmorse hemifrån, lunchpaus i Duved hos Daniel & Josefin. Efter lunchen åkte vi vidare till Storulvån som var vår utgångspunkt.
Första dagen gick vi från Storulvån till Sylarna ca 16 km, solen lyste och värmde som tur var för det blåste ganska kalla vindar. Vid Sylarna tältade vi första natten. Allt gick jättebra och var supermysigt men ganska så kallt, för att inte tala om morgonen dag 2. Trodde att jag aldrig skulle tina upp igen! =) Dag 2 styrde vi kosan mot Blåhammarens fjällstation. Ruggigt, kallt och blåsigt sammanfattar den dagen ganska bra men det var ändå både roligt och mysigt. =) När vi hade gått i ett antal timmar kom vi fram till en bäck där det fick bli en liten vilopaus. Där hittade vi en skylt som sa att det bara var 4 km kvar till Blåhammarn. Tjoho jublade vi!! Vi hade nämligen averkat 15 km redan. Vad vi inte visste då var att dessa kvarvarande 4 km gick i KRAFTIG lutning....så när vi väl kom fram var vi rejält trötta. På fjällstationen hade vi bokat middag kl 18 och bäddar i ett 14-bäddrum. Låter kanske inte så märkvärdigt men efter en sån dag så var det uuuunderbart med en dusch, god mat och en säng! =). Dag 3 vaknade vi till strålande sol och en fantastiskt vacker höstdag. Efter frukost så gick vi tillbaka till Storulvån, 12 km blev det. Det var en toppen upplevelse att få göra det och kan varmt rekommderas!
Trötta men nöjda slappar vi nu i soffan efter att ha hämtat hem och myst med världens finaste och mest efterlängtade pojke!

Natti natti.

 








Kommentarer
Postat av: Lars

Ser ut som i haft ett par riktigt sköna dagar =)

2010-08-31 @ 06:34:47
Postat av: peter

Ser helt underbart ut ju =)

2010-08-31 @ 13:43:26
Postat av: Josefin

Åå vilka fina bilder! Vi vill absolut följa med nästa gång!! Kram kram

2010-08-31 @ 21:46:42
Postat av: Mats

Fasen va grymmt härligt det ser ut. Snygg jacka Henke!

2010-08-31 @ 22:19:00
Postat av: Jenny

Det var verkligen toppenhärligt!Rekomendes abslout. =) Jag har försökt sälja in en idé jag har...nämligen att göra samma tur fast på skidor. Än så har han inte nappat på idén, men vi får se. =) Jossan: vi måste absolut göra en tur tillsammans! =)

2010-09-01 @ 08:44:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0