Så mysigt att vi är hemma alla tre ett litet tag...


Henke är ju hemma och utan arbete just nu så nu är vi hemma på dagarna alla tre, det är väldigt mysigt tycker både jag och Oskar... =) Vi får passa på att mysa nu för i november börjar han jobba igen och då återgår allt till det normala igen.

Igår var vi ute i farten hela dagen. Vi började med babysång i kyrkan på fm sen var det lunch tillsammans med KG och ett litet besök på Höglundaskolan och efter det blev det ett varv runt Sidsjön. Klockan 17 skulle jag möta Pia på stan för en fika. Oskar och Henric stannade hemma och myste för sig själva. Elisabeth och Lukas  följde också med så vi åt på café 1891 för Lukas ville äta pannkakor med sylt och grädde och det har dom där. En riktig sötnos är han den lille pannkaksätaren! =)



Idag så har vi varit på öppna förskolan och gjort hand och fotavtryck. Trodde aldrig att det skulle gå... Var helt säker på att Oskar skulle knyta handen när han fick tag i leran, men det gick hur bra som helst! Han var så duktig! =)
I em så hälsde Henrik och Alvin på, supersöta Alvin passade på att busa lite inne på Oskars rum och i sängen. Imorgon ska kanske Henrik & Alvin och Andreas & Nils och Henric & Oskar gå på kyrkis tillsammans. En riktig killdag! =)





Nu har Oskar precis somnat, Henric är hos Tommy och tittar på hockey och jag ska passa på att fixa å dona lite här hemma.

Hej svejs så länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0