Vart är det på väg...

Har putsat fönstren i köket och ska snart hänga upp lite nya gardiner... =) Tycker att det är helt fantastiskt härligt att få det gjort...å det blir så fräscht å fint! =) Sitter nu och funderar på när jag började tycka det var roligt att putsa fönster...har ingen aning men jag känner mig iallafall super nöjd!! =)

Lillbubben sover just nu så jag passar på att slänga i mig lite lunch...men nu måste jag fortsätta putseriet... =)

Hej svejs!!

Kommentarer
Postat av: h

låter väl bara som att du är riktigt lycklig :) det är ju fint! vem skulle inte vara det med världens finaste oskar! jag är nöjd för jag har nyss tränat! :)

2009-11-12 @ 13:54:08
Postat av: Henric

Vad duktig du är älskling!

2009-11-12 @ 14:25:10
URL: http://fiska.blogg.se/
Postat av: pia

Sådärja gumman, nu är du snart lika sjuk som mig, som njuuuter av att städa! Det är väl det där med oss kräftor och vår drift att "boa" in oss. :)

2009-11-12 @ 14:50:30
Postat av: Jenny

Helena: mmm..jag har det bäst helt enkelt!! =)Vad duktig du är som kommit igång att träna nu!! Kämpa på bara så ska du att du kanske tom börjar tycka om de... =)



Pia: Ja herregud tänk att du tycker så mycket om att städa. =) Jag skulle oxå vilja de! =) Jag tycker om att ha lite projekt på gång så där...som nu tex ska jag putsa fönster och byta gardiner överallt å så är jag en list tokig människa... Jag skriver listor på nästan allt tror jag... =) som nu tex : - putsa köksfönster - stryka gardiner - hänga upp gardiner - plocka granris... mm. Så härligt att få bocka av eftersom... =)

2009-11-12 @ 15:11:45
URL: http://bagevagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0