Så var julen över....

God fortsättning på julen allihopa!

Julen bara susade förbi känns det som. Vi började kvällen innan julafton med en uppesittarkväll hemma tillsammans med Helena. Bingolotto, hemgjord pizza och vin blev det. Väldigt gott var det!! =)

Julafton var vi hemma hos Henrics föräldrar tillsammans med Peter & Sally och Henrics släkt. Oskars första julafton blev toppen! =) Mycket god mat och trevliga människar och Oskar skötte sig exemplariskt! =)

                               

På juldagen så åkte vi till mina föräldrar där det blev ännu mer julmat och paket. Oskar provade sin nya pulka där, den fungerade perfekt. Han blev alldeles tyst när vi satte honom i pulkan och drog iväg med honom. Det var nog lite spännande! =)
 Vi sov över där och kom hem i em runt 15- tiden.

 

Vi var bara hemma någon timme och packade upp för sen bar det av till Håkanstået igen. Oskar skulle få prova sin nya badstol och badleksaker. Även den fungerade perfekt! =)




Nu sover en trött liten pojke och vi ska bara mysa i soffan ikväll....


Kram allihopa.....


Kommentarer
Postat av: Helena

Tack för julklapparna och en jättemysig julhelg!!!



Vilka fina bilder Jenny! Lillgubben har verkligen förgyllt våran jul i år! Han ser så söt ut i pulkan, om ni hinner kan vi kanske ses och dra honom lite här på en prommis. Sötisen! Kramis

2009-12-27 @ 10:49:41
Postat av: Anonym

Hej!

Verkar som att ni har haft en mysig jul. Vi har haft det jättebra här uppe. Massa god mat och alldeles för mycket godis! Vi ska kolla upp datumet du messade om. Vore jätteskoj om ni kunde komma upp och hälsa på oss. kram kram

2009-12-27 @ 19:29:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0